Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cicakutyus :)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Délmagyar címlapján vezércikként jelent meg, hogy a biciklisek milyen nagyon szabálytalanok, bizony. Példa erre a Dugonics tér, ahol a biciklisek 70%-a szabálytalan volt, mert a zebrán tekert át. Az újságírónak csak az nem tűnt föl, hogy szabályos lehetőség nincs a…..
Varánusz Jobbikos Zagyvaságok 2011.08.14 05:57:00
A HVIM úgy látszik nem tanul semmiből, és kevés volt az a negyedóra hírnév amit kijárt nekik ez a Gyimesi Zoltán nevű egybites. Ők csak bepróbálkoztak pénteken is a Hogyan Szívassuk Meg Egy Fesztivál Résztvevőit hazafias programjukkal. Apró pici turulszar a vármegyés…..
cicakutyus :) 2011.08.15 15:50:51
  Végre egy víztorony-otthon, aminek a belseje akkor is helyet kaphatna bármelyik lakberendezési oldalon, ha történetesen négy normál fal határolná. A tulaj csak úgy nevezi, Chateau d'eau.     A brüsszeli Aremis pénzügyi és HR igazgatója, Patrick Mets mindig is…..
Aranytorkú énekesek, gitár-, hegedű-, xiliofon-  és doromb művészek, kifakult és leendő sztárok! Itt a lehetőség, hogy megmutassátok magatokat a Corvin Sétány közönségének!Ha kellő önbizalommal rendelkezel, hogy elindulj egy akusztikus zenei versenyen, csipkedd magad, mert…..