Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eufemia

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyian annyiféleképp leírták, lerajzolták és filmre vitték, hogy miért jobb egy városnak, ha nem mindenki autóval jár - de ennél látványosabban talán még soha. A legszebb váltás, ahol a sofőrök alól eltűnnek az autók és egyszeriben láthatóvá válik, hányan foglalunk el…..
Eufemia 2013.11.21 09:48:52
@Lizzy01: Majd ha megoldott lesz a P+R parkoló, ami ingyenes, hogy utána bérletet véve tömegközlekedjek a városban, ja és fel is férek a metrora, buszra villamosra, akkor oké. Miután azonban a tömegközlekedésben is akkora fennakadások vannak mostanság, hogy már többször annyi időt kellene utazással tölteni, mint kocsival, még ha dugóban ülök is néhanapján, nem fogom ezt az alternatívát választani. Majd ha lesz színvonalas és tiszta (igen a húgyszagú, vagy tisztátalan utasokra is értem) tömegközlekedés, akkor átgondolom. Bejárok az agglomerációból, ahol jár a hév, ha jár. A távolsági bérlettel együtt viszont már nem sokkal többe kerül az autózás. És akkor jövök megyek amikor akarok nem kell fél órákat a hévre várnom, és gyalogolnom az átszállások között (pl.ráckevei hév- 1-es villamos...).
A konyhában szinte semmilyen megmaradt étel nem hulladék. Oké, ezt újragondolom: természetesen nem a tányér széléről összekapart maradékokra gondoltam... De tényleg, a legtöbb megmaradt étel újrahasznosítható és pedig még csak túl nagy fantázia sem kell hozzá. A…..
A vásárló Vituki-uszoda 2009.07.17 08:35:00
Szokásommal ellentétben mostanában párszor úszásra adtam a fejem, mégpedig a fenti műintézményben. Az objektum pár percre a Lágymányosi-hídtól, az Obi mögött található - ám amilyen közel, olyan suttyó helyen: ha gyalog mész, akkor egy kemény trógertelep mellett kell…..
Úszni Kék Kettes 2012.06.07 10:16:00
18:34, 18:38 - ennyik lettek a ma úszott két kilométerem kilcsis részidejei. Ha holnapután a Cetrenden 19 perc környékén tudom tartani az ezreket, elégedett leszek. Vettem energiazselét, viszek banánt, vizet meg joghurtot. Először 4 kilométernél állok meg enni, aztán 6-nál és…..
Futóblog Az én történetem... 2011.12.20 12:23:00
A hétvégén Orsós Szabival beszélgettünk, akinek a történetét olvashatjátok itt. Picit hosszabb lesz, de megéri elolvasni. Szaszával a Lukács-fürdőben beszélgettünk a szokásos dolgainkról, mint csajok, buli, meg azt hiszem csajok. Volt egy kis sport is, amiben voltak konkrét…..
Eufemia 2011.12.21 09:26:34
Eufemia 2011.12.21 11:30:28
@Badwater: móra ferenc u.25. :)
A mai úszás elején éreztem megint a jobb vállamat, azonkívül felettébb érdekes módon a szakállam elkezdte kidörzsölni a vállamat a levegővétel miatt. Az erősebb rúgások is rosszat jelentettek: bizony megint a keresztbenyúlás hibájába kezdek esni! Talán mert azt gondolom, hogy…..
Az elmúlt két hét alatt kezdtem eltávolodni az egyéni rekordot jelentő 88 kg-os vágósúlyomtól, mára 84 maradt belőlem, és bár ezt még nem a mozgásnak köszönhetem - ahogy télen és tavasszal ugyanennek a feleslegnek a felszedését sem -, de minden rosszban van valami jó…..
Eufemia 2011.10.28 10:39:46
@hillaby:
A szerénység és az időeredmények nem kívánnak kommentárt szerintem, alapjáraton kíválóan úszik barátunk!
Én csakis a keserű mellékzöngét emeltem ki, mint negatívizmust. Aminek mint írtam nem tudhatom az okát, csak hogy elég feltűnő... és reméljük ez változni fog!
Úszni Kék Cetrend beszámoló 2011.10.24 19:42:00
Természetesen nem én magam voltam a 10 kilométeres erőpróbán - nem hiszem, hogy le tudnék ennyit úszni, legalábbis az öt órás szintidőn belül biztos nem. Eufemia számol be a versenyről, át is adom neki a szót:Szia!Ígértem beszámolok, de gondoltam ezt inkább privátban teszem.…..
Úszni Kék Ma is 33-35 2011.10.13 21:36:40
És folyamatos, viszonylag erős úszás. Nem erőltettem a fül melletti előrenyúlást most sem, sőt, nem is nagyon nyújtottam előre a vállamat, csak karból igyekeztem hosszan húzni. Erősen elfordultam, amihez a lábtempót használtam főleg. Igyekeztem minél folyamatosabban, hirtelen…..
Eufemia 2011.10.21 11:50:09
@Gabeee0102:
Nekem semmi gondom a mellúszással. Bár azt mondta az edző barátnőm, hogy azért ne ússzak előtte le 10et egyben, mert terheli az izületeket, de én nem szoktam érezni semmim.
Oké, a DUV24órás után azért a térdem kicsit fájt, meg a karomban volt izomláz, nade az a sprint 1 hosszokról szól.
7km-t úsztam két hete, semmi bajom sem volt utána. Azért persze irigy vagyok a gyorsúszás miatt, de nem vagyok biztos benne, hogy az nekem jól menne...
Én irogatok néha a sárkányos oldalra, a sanyi bási az szegényke beteg, én sem ismerem szerencsére, csak a pajtások elmondásából. Nem lehet vele mit csinálni, igaz miatta haldoklik a fórum. Evvan. Holnap gondoljatok rám, majd írok milyen volt:)
A biciklizés hamarosan annyira elterjedt lesz Budapesten, hogy a városvezetőknek és az infrastruktúra tervezőinek ugyanolyan komolyan kell foglalkozni a témával, mint az autós közlekedéssel. Erre szeretné felhívni a figyelmet a szeptember 22-i kerékpáros felvonulás, amelynek csak a…..
Eufemia 2011.09.22 11:39:34
@Akinek nem inge....:
Mega nem ütjük el a járdán a gyalogost, meg toljuk a zebrán át a biciklit leckét is...
Üllői 116 posta előtt rendszeresen hozzák rám a szívbajt a járdán!!! 30-al közlekedő biciklisták!
Vigyázat, autóba ültem azóta én is!!!
Naja mert autóval is ütöttek el idén zebrán:(((
De biciklit is kaptam azóta, felszerelt mindennel amivel kell, bár Budapesten nem szándékozom használni...
Futok. Nők: a futás kisebbsége 2011.09.19 08:13:00
Szóba került Pozsonyban a Coca Cola női futás, és Iramszarvasnak volt egy felvetése, hogy kíváncsi lenne, mit szólnának az emberek, ha lenne egy tisztán férfi futás. Az én első reakcióm engem is meglepett, érezhető indulattal reagáltam rá. Valami olyasmit mondtam, hogy ha jól…..
LifeTILT Edzéstervek nőknek ll. 2011.02.16 07:49:00
Folytatassuk az előző részben megkezdett, nők számára kifejlesztett edzéstervek taglalását. De mielőtt belekezdenék, muszáj kitérnem pár dologra, amit évtizedes tévhitek, és megalapozatlan félelmek uralnak a nők súlyzós edzéseit tekintve. Anyáról lányára szállt baromságok…..
Eufemia 2011.08.23 13:31:56
A nőknek szánt súlyzós edzés alternatívája...
www.bodyrock.tv/
Még konditerem sem kell hozzá, és könnyebb helyesen elvégezni a gyakorlatokat mint a súlyzósakat.
LifeTILT Közéleti Való Világ 2011.02.02 02:19:00
Emlékszem 2001 májusára, amikor az első valóságshow bomba robbant Magyarországon. Kevesen hallottak róla, de akik igen, azok megszerették a műfajt, egy akkor még kis költségvetésű, éppen induló kereskedelmi  csatorna, első nagy dobásaként. Hatalmas siker volt, mely letette a…..