Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joseph Porta

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legújabb Half-Life folytatáshoz a fejlesztők készítettek egy remek logikai játékot Portal néven, és nem kellett sokat várni, hogy a flash verzió is megjelenjen. Főhősünknek egy laboratórium szobáin kell keresztülverekednie magát, egyetlen fegyvere egy puska, amivel két kaput…..
A Homár is ismer olyat, aki az olajosszivacspizzára esküszik, úgyhogy most nem ezen akadunk ki, hanemhogy a Pizza Hut listát vezet a "problémás ügyfelekről", mint amilyen  Colett: Felkerültem a Pizza Hut feketelistájára! Nem volt nehéz dolgom. Nem kellett hozzá…..
Joseph Porta 2007.10.07 11:37:05
Életemben egyszer ettem PH-ban, soha többet nem vagyok hajlandó oda betenni a lábam. A kajájuk sz@r, mocskos drága, a kóla gépi és egy örökkévalóságig tart mire összevakarják a ványadt pizzájukat ami köszönőviszonyban sincs egy valamirevaló pizzával. Úgyhogy egyes, leülhet aki ezektől rendel!
A Sony Bravia reklámsorozatának überfőnöke a jelek szerint teljesen rá van cuppanva az ezerlemezes díszdobozos dvdkre. Ha nem így lenne, nem próbálkoznának minden egyes Bravia-szpotjukkal lenyomni a Függetlenség napja költségvetését. A méret a lényeg: a félelmetes munkaigényű…..