Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Belabaa

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Klasszikus kérdés a fenti, de ne szaladjunk ennyire előre. Mert mi van akkor, ha nem vagyunk még annyira elhajolva, hogy ilyesmire legyen szükség? Ebben segít a "hiánypótló" alkalmazás, a Soberapp. Voltak ugyan a témában mindenféle próbálkozások már, de a mostani…..
Mióta Winklernek új blogja van (Napszemüveg blog), egyetlen napszemüveg sincs biztonságban a környezetében. Azonnal lecsapott az új Lidl-es napszemüvegemre is, amit kizárólag azért vettem (ezerszázvalamennyiért:), hogy a bukóban tudjak felhajtott plexivel motorozni anélkül, hogy a…..
Belabaa 2011.08.16 10:18:37
@conmorientes:

Ilyen sisakot használok én is. Sztem mind a kidolgozottsága, mind a szélzaj, szellőzés... megfelelp, főleg ennyi pénzért
Belabaa 2011.08.15 10:49:24
@első:
Ez természetesen érvényes a jet sisakokra is. Egyből be kellene tiltani azokat is, nem?

Amúgy akkor az életbiztosítási összegemnek megfelelő értékű sisakot vegyek? Az biztosan nem a 10 ezres kategória lenne... ;)

Mindenkinek a megcélzott felhasználásnak megfelelően, adott keretből kell választania.
Felhajthatós sisakot hordok jó ideje. Versenypályára természetesen nem venném fel, de minthogy ilyen helyre nem járok és a keret/kockázat/védelem tekintetében kell sisakot választanom, figyelembe kell vennem az ilyen sisak vételét is.

Hozzáteszem, hogy előbb volt meg a teljes védőruházatom, mint a motorom, amikor újra elkezdtem motorozni.
Belabaa 2011.08.15 12:16:12
@biohazard:
köszönöm a bölcs hozzászólást. Ma is gazdagabb lettem egy semmitmondó "angolszász" mondással.