Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cangajó_ivi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magamközt Vége 2014.03.04 19:37:28
Egyszer mindennek vége. Ahogy ennek a blognak is. Egyszer mindennek eljön a befejező momentuma, ahogy ennek a blognak is.... Lesz másik. De nem itt, nem ezen a néven, és nem ennek a folytatása, és nem, nem lesz meghívós. Annyi minden Volt a fejemben, annyi mindent akartam nektek mondani…..
Túl vagyunk a vasárnapi ebéden, most már nyugodtan, objektíven beszélgethetünk kajás dolgokról :) Nálatok mi szokott lenni a karácsonyi menü? És mi lesz idén? Megszokott táncrend van a húsleves-tőtöttkáposzta-rántotthúzs-mézeszserbó tengelyen vagy abszolút…..
Újabb játékkal jelentkezünk a Veddvelemmel közösen, felbuzdulva az előző sikerén. Nyerj egy 37x27 centis bordó babtáblát itt, a Gyerekszobán a babtabla.hu felajánlásával, és egy 52 gyakorlat a pozitív gyermekneveléshez című önfejlesztő kártyacsomagot a Veddvelem Facebook…..
cangajó_ivi 2011.11.11 10:36:23
Tegnap sok mindent megtudhattatok a BiMBA Designról és Barcsi Diáról egy interjú keretében. Ha van kedvetek, játsszunk! Válaszoljatok kérdésünkre itt, a poszt alatt kommentben - a választ az interjúban is megtaláljátok-, mert az egyik szerencsés kommentelő megnyeri a…..