Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bruti***

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Strike Back harmadik évada Vengeance, azaz Bosszú alcímmel jön augusztusban, ráadásul duplarésszel.  Az évad tíz epizódját Dél-afrikában forgatták, visszatér benne a két főszereplő (Philip Winchester és Sullivan Stapleton), sőt, Rhashan Stone és Michelle Lukes is, de kapunk…..
Visszatért a Weeds, pont ott folytatva a történetet, ahol tavaly abbahagytuk. Az már a tavalyi évadban érezhető volt, sőt, bizonyos karakterek esetében sokkal korábban, hogy a sztori és a szereplők akkor működnek igazán jól, ha nem minden Nancy-ről szól, és nagyobb teret kap az…..
Bruti*** 2012.07.05 14:55:14
Kvázi szombat van, de istenigazából péntek, hiszen dolgozni kellett ma is, ideges az ember, meg ingerlékeny így öt óra táján - hátha a tévéműsor megnyugtatja zaklatott idegrendszerüket. Mi mindenképpen a Dob+basszussal kezdünk, még akkor is, ha a mai adás témája maga Kozsó, az…..
hogyvolt 24 2x04 - 13:00-14:00 2007.10.22 07:20:00
Délután 1 óra. Ott hagytuk abba, hogy Jack felvette a leggecibb nézését és azzal voodoozza Nina fejit. Jár az agya, hogy tudná múlt időbe tenni a csajt. Vágunk. Riporterek hada várja az elnököt és mindenki arra kíváncsi, hogy mé’ esik le egy helikopterjármű a kék égről.…..
A tovább után bepakolva az angol előzetes, köszönet egyik kedves kommentelőnknek (ő szólt, hogy kint van), és winnie kollégának a sorozatjunkie stábból (ő töltötte fel), egyéves hogyvolt előfizetést kapnak érte hálából. Az ugrás után kifejezetten spoilers bemutató…..
Bruti*** 2007.10.24 22:39:54
Sikerült végre kiimádkozni az adásokat a technikusokból, és hosszas töltögetés után (próbált már valaki mobilinterneten 7x50 megát feltölteni FTP-re? Na ugye.) elérkezett az ideje, hogy hét (igen, HÉT) új adást megosszunk a lelkes hallgatókkal. A 17. alkalommal főleg a nyári…..
Ismét beigazolódott, hogy velünk van baj, hiszen behánytunk a művégtaggal, műszemmel, műfüllel megerősített Michelle Ryan láttán, erre tessék, a jóslatok bejöttek, és az amerikai tévénézők valóban annyira odáig vannak a retrósorozatok felújításáért, mint azt sejthettük.…..