Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BáróTornádó

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fülszöveg Fehér 2011.06.28 11:12:00
 Reggelre lehullott a hó. Fényes, vakító lett a világ. Eltűnt a fekete, a barna, a vörös és a kék, egyedül a házak vakolt oldalán maradt némi szín, de az is bátortalanul meglapult a mélyen lógó, hótól roskadó ereszcsatornák alatt. Túlexponált fényképpé…..
BáróTornádó 2011.12.28 19:17:45
Ehavi meglepetésem képregény helyett egy ízig-vérig sci-fi mozi, az Anachronox: The Movie, azaz magyarul az Anachronox: a film című alkotás, Jake Hughes rendezői munkája, amely a Machinima Filmfesztivál programjának keretében került bemutatásra és söpörte be a fesztivál minden…..
BáróTornádó 2011.10.08 01:13:36
Ez tényleg egy szabadon terjeszthető film? Ha igen, akkor megvan a technikám hozzá, hogy a www.meztelenugynok.com-on lejátszható formában elérhetővé tegyem, jó kis tartalomn növelés lenne...
Életem első Robert A. Heinlein - regénye; eddig nem olvastam semmit ettől a neves szerzőtől. Lehet, hogy öreg hiba volt! Az Angyali üdvözlet, bár a jövőben játszódik, egy profin megírt SF regényhez illően nem csili-vili űrhajókkal és műanyag idegenekkel kábít, hanem egy, a…..