Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schmittpál és a Borz

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A UPC lehet, hogy megfellebbezi a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság 60 millió forintos büntetését, amit azért kapott, mert ráutaló magatartással szeretett volna új szerződést kötni régi ügyfeleivel látatlanban. Az NMHH vizsgálata szerint a UPC jogsértő módon járt el,…..
Schmittpál és a Borz 2013.07.08 20:26:50
@gabors: Nem viccnek szántam, ha így könnyebb feldolgoznod.
Schmittpál és a Borz 2013.07.09 03:03:44
@gabors: Ha elsőre is feltételezted, hogy vicc, akkor minek kérded? :-) Ennyire ergya vagy? Költői a kérdés, persze, hogy az vagy.
Schmittpál és a Borz 2013.07.09 10:45:40
@gabors: Jujj, te is sok mindent összehordasz itt, amit nem gondolsz komolyan. Szar férget pedig tükörben te is láthatsz. :-)
Határátkelő Mi kell Angliához? 2013.05.05 06:53:00
Alázat, nyelvtudás és az ország szokásainak, írott és íratlan törvényeinek betartása hiányában szinte előre jósolható a kudarc – írja Gábor két és fél év tapasztalat után. Egy étteremben kezdte, mert valahol el kell kezdeni, azóta vezető fejlesztő egy webdesign cégnél.…..
Igazi hétköznapi nagyvállalati mélysuttyósággal találkozott Balázs a T-mobile-nál, amikor ellopott telefonja után eredt. Első körben a számok letiltásán kívül nem segítettek, de az igazi horror akkor jött, amikor csodával határos módon megtalálta a telefonját a józsefvárosi…..
Schmittpál és a Borz 2012.06.19 20:08:45
@Rick Astley: Biztos valami arc-os!
Tegnap Áder János megválasztása után - az előre megírt forgatókönyvtől eltérően - Lezsák Sándor levezető elnök kérésére a parlamentben lévő jobboldali képviselők elénekelték a Székely himnuszt (a szocik nem mert ott se voltak, az LMP-sek meg nem, mert nem). Nehéz kérdés…..
Schmittpál és a Borz 2012.05.03 19:14:06
@VT Man: Álljunk csak meg! Én nem a székelyeket kritizáltam, hanem azon magyarokat, akik szerint egyedül ők testesítik meg a határon túli magyarokat. Erről a székelyek nem tehetnek.

@yatumux: Bár lehet, hogy furcsa lesz számodra az, amit most mondok, ezért jobb, ha ülve olvasod, de nem vagyok baloldali, nem beszélve a többiről. Na most, ha még nem ájultál el, akkor fuss neki még egyszer, az előző kommentemnek, akkor lehet (hangsúlyozom: LEHET), hogy megérted azt, amit írtam. :)
Az Unicreditnek annyira jól megy - vagy már az államosításra készül? -, hogy naiv ügyfél egy nap kétszer is hiába várakozott, hogy betehessen 30 millió forintot.Miután a mosolygó esernyős biciklis nő és a lúzer pasi olyan meggyőzően reklámozták a 9%-os kamatukat,…..
Schmittpál és a Borz 2012.02.12 21:32:24
@Xezs: Az lehet, de azóta minden komoly sport bevezetett valamilyen modern technikát, kiszűrendő az emberi hibákat. Lásd videóbíró a hokiban, amcsifociban, sólyomszem a teniszben. Itt meg? Beállítottak még két idiótát a két kapu mellé, hogy figyeljék a tizenhatost. Erre valamelyik tornán (női vébé vagy valami utánpótlás-tornán, vagy EL? Nem emlékszem már) elnéztek egy ugyanolyan "gólt", amilyet a 2010-es vébén, ti. 70 centivel a vonal mögül jön vissza a labda, mindenki látja, aki nem vak, ezerrel ismétlik vissza a tévétársaságok a szitut, ilyen Platini- meg blatter félék meg csak habognak, hogy "hát ez is benne van". "Kőkorszak ez itt, nem a jövő..."
  A Kétnyelvű Dél-Szlovákiáért Mozgalom alaposan felkavarta az állóvizet a szlovákiai (és valamelyest a magyarországi) sajtóban. A civil aktivisták egy olyan témát vetettek fel, ami nem új és nem is egyedi jelenséggel foglalkozik. Jópár magyar cég van – MOL, OTP,…..
Schmittpál és a Borz 2012.02.12 21:19:19
@vizipipa: Azért remélem, kiderül majd, hogy kik tették. Mert ugye azt kizárhatjuk, hogy zsolnai legények éjszaka lekocsiztak Párkányba. Nagyon nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy ez is a koreográfia része volt.