Regisztráció Blogot indítok
Adatok
José Luis Torrente

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van, aki szereti a füstölő szagát, van, aki rühelli. Van aki fázós, van aki pólóban tölti  telet is. Van aki elhivatott Orbán Viktor-rajongó, és van aki nem csak ebéd közben nem szeretné nézegetni a képét. Akárhogy is, az biztos, hogy egy igazi vendéglátós…..
José Luis Torrente 2015.10.20 20:47:10
TComment Levélben támad a hivatal 2015.03.06 07:22:45
Ki fogod nyitni, sőt, garantáltan is el olvasod, hiszen fentről küldték és címeres pecsét van rajta. És akkor jön valami, amire biztosan nem készültél. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Lesz végre mire vigyáznia a Balatoni Hajózási Zrt.-nek is. Pénteken ugyanis ünnepélyesen felavatták a szigligeti kikötőben a Balaton új hajóját, ami a Szigliget nevet kapta. A 40,4 méteres, 90 tonnás hajó tavaly decemberben érkezett meg Siófokra, azóta is dolgoztak rajta a…..
José Luis Torrente 2012.10.01 10:02:40
@Már olimpiai bajnokok is menekülne Orbánék miatt!:

Ehhez tartsd magad hülyegyerek:

www.youtube.com/watch?v=q3d4c72OBmg

A hajó pedig tetszetős lett, jövő nyáron ki lesz próbálva. :)
Sziasztok! A következő levelet küldtem pár nappal ezelőtt kedvenc személyszállítóinknak, gondoltam, ez is egy "tanulságos" eset, így elküldöm nektek is. :)"Tisztelt MÁV-START  Zrt.! Mai kalandos utazásomat mindenképp szeretném megosztani Önökkel, hogy a kedves tulajdonosoknak…..
Nos, örömmel jelenthetem, hogy megvan a mi generációnk Isaurája, illetve pót-Bud Spencere is. Tényleg ez hiányzott nekünk, ennek a sokat nélkülözött, elveszett korosztálynak! Amikor olyan formációk, mint a Prodigy, egy töküres Béest képesek csak összecsődíteni hétvégén is,…..
José Luis Torrente 2012.05.30 17:16:08
Kedves Modor Tibi! A blog egyik eddig passzív olvasója vagyok, de most "személyes indíttatásból" egy jelenséget én is megírtam: "az örökifjú lolita-rajongó". Bővebben nem jellemezném ezt a típust, szerintem mindenki találkozott már vele: mind a megjelenése, mind a…..
José Luis Torrente 2012.01.26 23:27:34
hogyvolt Aranypart 1x19 - 1x20 2011.09.23 01:16:00
Nu, újabb duplarész jön, 40 percnyi elmebaj, kell az ilyen is, bárkit is mondjanak a tévét csak a pincében, falnak fordítva tároló milliók, akik a Spektrumot is csak félve nézik, nehogy megfertőzze őket a tévévírus vagy miafasz. Korvettádám Csonti mellett ébred a tortadobálós…..
Kedves Modor Úr!A fesztiválszezon újabb lendületet ad a sokak(?) által fontosnak tartott ügynek, a könnyűdrogok legalizációjának vs. a tiltás szigorításának. Számomra a probléma a “leszarom, van ennél fontosabb is” kategóriába tartozik. Tehát nem kívánok állást…..