Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bodorsara

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Burberry alapvetően nem az a márka, ami agyba-főbe használná a hófehért színt. Most azonban kiderült, hogy ezt rosszul teszik, mert a The Burberry Brit White Collection annyira szép lett, hogy eláll a lélegzetem. De lehet, hogy igazából csak beleszerettem ebbe a fehér táskába és…..
OurFashion DIY - Nyaklánc 2012.04.29 15:45:00
Kellemes elfoglaltság vasárnap délutánra átalakítani valami olyat, amit különben soha nem vennél már fel. Az egyik kacatos dobozom mélyéről került elő ez a kristály H&M nyaklánc, ami azt hiszem egyszer volt rajtam. Szerintem az átalakítás nélkül örökre maradt volna ahol…..
bodorsara 2012.04.29 21:10:09
Katy Perry az Interview magazin márciusi címlapján látható egy fekete-fehér képen. Eleinte alig akartam elhinni, hogy ő az, annyira másképp néz ki a tőle megszokottól. Időközben rábukkantam a magazinhoz készült teljes fotósorozatra (a képeket Mikael Jansson készítette), amelyek…..
A vintage- (angol) és a shabby chic-stílusokat (franszia) remélhetőleg már mindenki ismeri, ezek azok a trendek, ahol a finoman ütött-kopottság keveredik némi századeleji élégánsziával, és nőies pasztellséggel. És megannyi oldalhajtása van már ennek is: mint pl. a mai…..
bodorsara 2012.02.28 13:51:28
Rengeteg lakber. témájú újságot és blogot olvasok, ezért levontam magamban azt a következtetést, hogy mi magyarok nem szeretjük a merészebb dolgokat - és itt nem a színekre gondolok, mert azzal aztán nem fukarkodnak, volt egy lakás, ahol minden narancssárgában pompázott - megragadtunk a mediterrán stílusnál (ami nekem, ha nincs meg a megfelelő környezet nem jön át, és attól, hogy sárgák-narancssárgák-terrakották lesznek a falak még nem lesz valami mediterrán) a klasszikusnál és a modernnél. Azoknál a lakásoknál, ahol valami merészséget vélek felfedezni, biztos közrejátszik egy külföldi kint tartózkodás, "szakmai ártalom" esetleg külföldi párkapcsolat. Önmaguktól nagyon kevesen szánják rá magukat egy jelentősebb stílusváltásra. Lakberendező javaslatára már bátrabbak az emberek, lehet azért, mert így az ismerősök ámuló/furcsálló pillantásait könnyebb elviselni. Nem vagyunk elég bátrak ahhoz, hogy olyan könnyed eleganciával pakoljuk össze a dolgokat, mint a franciák és úgy alkalmazzuk a designt, mint az olaszok. A mediterrán pedig nekem csak ott érvényesül, ahol kék az ég, és minden háztető alacsony lejtésszögű, burjánzanak a leanderek és süt a nap. Az eklektika bejön, de az alkalmazásához nagyon jó érzék kell. Valószínű, hogy a pénz is egy elég nyomós érv, hiszen van, aki annak örül, hogy megvett pár bútort és tető van a feje fölött. Azonban a pénz is egy olyan dolog, ami nem mindig tekinthető visszahúzó tényezőnek. Albérletben lakunk, de a NAGYON szocreál bútorok közt is meg tudtam teremteni azt az egyedi otthont, ami nem egy berendezett össze-vissza szobának hat.
Az ipari stílus nagyon tetszik nekem, de az örök imádat a skandinávhoz köt. Bár az otthonomat nem rendezném be tisztán ebben a két stílusban (vintage/shabby chic), de a parketta, és néhány bútor biztos képviseltetné magát. Egy nyaralót viszont minden további nélkül el tudok képzelni. Kivéve talán a konyha részt, az tuti modern lenne. :)
  Ha jól számolom, eddigi életem során kb. 13x költöztem albérletről albérletre. Ahhoz, hogy kivegyem bármelyiket is, azon túl, hogy az "új" lakásba bele kellett "szeretnem", mindig próbáltam tájékozódni, mire is számíthatok a rezsit tekintve. Nem csak…..