Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mágesz

12 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Apának valóban igaza volt az utolsó kommentjében, melyben azt írta, hogy bekerült a "nyomortanya" szállásunk a sajtóba. Egy angol és egy magyar cikk is található, kérésre bárkinek elküldöm a linket. :) Egyébként ennyire azért nem rossz a helyzet, tényleg drága, és tényleg nem…..
Ééééés megint pofára estem. Ma szabadnapunk volt, nem is csináltunk semmit, jó későn keltünk, mostunk egyet (de az még mindig a szárítógépben van), és itt voltunk a szobában, neteztünk, meg szenvedtünk. (Merthogy VÉÉGRE bevezették a netet a szobákba is, csak hogy senkinek…..
Mivel mostantól valószínűleg nem fognak túl izgalmas dolgok történni, mert dolgozni fogunk, most pótolom az elmaradásaimat. Ma munkába menet ugyanis eszembe jutott, mennyi mindent nem írtam még le, amik miatt irigykedhetnétek rám. Például, hogy MINDEN NAP munkába menet elsétálok…..
Így mondják ki az angolok a Réka nevet. Nem is lenne baj, hallgatok is rá, de RENGETEG Réka van a táborban. (Barbit még csak kettőt láttunk, ebből a mi Barbink az egyik. :D) Nem is értem. Kisebb koromban, a saját kortársaim között nem volt ennyi Réka. Nagyon idegesít, hogy ilyen…..
Tegnap rájöttem, hogy még egy csomó minden kimaradt a beszámolóból, amit bele akartam írni. Pl. hogy itt vannak olyan kihelyezett biciklikölcsönzők az utcákon, amelyeknél nem áll semmi ember, csak egy automata van, bankkártyával működik, és viheted a bicajt. És semmi alkatrész…..
Szerencsére Máté nagyon ügyes volt, így már újra tudom használni a gépem. Bár ő azt állítja, hogy csak bekapcsolta, és működött, de én ezt nem hiszem el, mivel nekem nem működött, így tuti csinált valamit, csak nem tudom, mit. És most: a kimaradt részek pótlása…..
Nagyon furfangosnak kell lennem most,ugyanis angol a keypadom, nem tudok magyar szavakat belefoglalni a sztoriba ma. Elromlott a laptopom ugyanis. Meghalt. Esetleg valami okosok majd megszerelik nekem, akkor majd hosszan ecsetelek mindent, de most sajnos nem tudok. Mindenkivel minden ok, ugye? puszi…..
Tegnap legalább annyi történt, hogy fogtuk magunkat (Barbival), és elmentünk csináltatni egyfajta belépőt. Én mindig kedves öreg emberekhez kerültem ( a Barbit sajnos nem tudom), DE nagyon meglepődtem, mikor megkérdezték, hogy mikor születtem, úgyhogy először makogtam egy sort,…..
EESTI Tere! 2012.06.24 18:05:00
Mivel apa a kommentelésben tulajdonképpen magasra tette a lécet,és lassan az ÉN olvasóközönségem többet tud a Patyi család programjáról, mint arról, hogy mi van velem, szóval úgy éreztem ezen változtatnom kell, úgyhogy itt a második bejegyzés 2 hét után. (Az igazsághoz persze…..
4 hónap önellátás halloween 2011.10.31 13:49:01
én is jórég írtam. hirtelen nem is tudom mit kellene.dehát én sem hagyhatom cserben rajongóimat :) és szomorú,de velem sem történnek olyan húde izgalmak. hát még nagyon régen volt itt egy magyar csajszi.ilyen coachsurfingben. cédricnél. és csinált igazi paprkás krumplit. de…..
4 hónap önellátás . 2011.10.15 21:07:49
gyors jelentés raktam fel képeket máshova. hajrá!..
Huu, nem is tudom mi történt,mióta nem írtam. Az biztos,hogy előző héten egyhuzamban 3 éjszakázást végigcsináltam, ami miatt nincs lelkifurdim,mert éjjel beszélek a legtöbbet franciául....Volt karaoke party, amire nagyon készültem, mert mégiscsak na.... jó szokásunkhoz híven…..
Először is szeretnék eldicsekedni a sikereimmel :D nem mintha büszke lehetnék. Természetesen a Nettoval van kapcsolatban mindkettő. Így üzenem a jövendőbelimnek, ha olvassa, hogy a bevásárlás sajnos nem lehet az én feladatom, mert még lecsapnak a kezéről.Moyellellel voltunk, aki…..
Tegnap volt itt integrációs party. Ami egyébként nem sikerült olyan hatalmas durranásra. Inkább úgy mondanám, hogy egy állófogadás féle, de egyébként kedves volt a Croustól, hogy szervezett egy ilyet. Kicsit úgy éreztem magam,mint amilyen az árváknak lehet, amikor meglátogatja…..
 Annyit tesz: gyerekek, végeztünk. Ami igaz is, de nem ugrok ekkorát az időben, mert ahogy néztem eléggé el vagyok maradva az eseményekkel. És mivel hallottam, hogy elég sokan olvassák a blogomat, nem csak családtagok, így megpróbálok minden mondatot nagybetűvel kezdeni, bár…..
pontosan 22 napja vagyok itt. és pontosan 91 nap múlva megyek haza :)Voltam magnóhallgatás órán... volt egy 10 perces rádiós riport, ami a pezsgő buborékjairól szólt, erről kell 200 szavas fogalmazást írnom.... ez nem lesz egyszerű, ugyanis nem igazán értettem... azt kihallottam,…..
a bejegyzést Bundinak és Édesapámnak ajánlom...képzeljétek nem tudok mosni,mert nincs francia bankkártyám, és nem lehet készpénzzel fizetni. viszont a zuhanyt kitakarították végre.elmentem beiratkozni francia órára. kizárólag magnóhallgatásra fogok járni heti két órában. a…..
4 hónap önellátás désolée 2011.09.15 17:22:04
no. bocsánat,hogy nem írtam. most rengeteg kifogásom van. pl az internet lassúsága, terhelhetősége, akkor a 3 órás előadások, hogy egész nap fáradt vok, de aludni mégsem tudok, stb :)szóval szombaton volt erasmusos party. folyóparton üldögélős sokemberes, iszogatós, ismerkedős…..
http://www.youtube.com/watch?v=NiHWwKC8WjUa zene meghallgatása kötelező!! ez a kedvenc francia slágerem. és a csapból is ez folyik itt. most értem haza az ebédből, furák ezek a franciák.... 4 órán át enni...volt sikerélményem, rájöttem, h vannak,akik annyira sem tudnak…..
i(L)greece sztrájk 2011.09.07 14:56:15
 nah hát most már megszerelődött a net, úgyhogy írok is. Mától sztrájk van az egyetemen, ami minket erasmusokat ugyan nem érint, de a görögök elég komolyan veszik. persze csak olyan görögösen. elvileg reggel blokád volt a bejáratnál, ami annyit takart hogy sok diák…..
na, ma boldog napom volt. sőt már kb 3napja nincs is olyan rettenet kedvemtegnap voltam Cédricnél vqacsizni. ez egyébként órákig tart náluk, közben meg újra megéhezem. együtt főztünk, ketten. úgyhogy mire hazamegyek tudok majd főzni,de csak franciául!!! megismertem egy lengyel…..
i(L)greece 74% 2011.09.05 17:02:18
 :D ami szerintem elég jó teljesítmény tekintve, hogy a szavakat és az igéket görög formájukban felismerem, de magamtól nem tudom őket leírni, és volt egy fogalmazás, az egyik csoporttársunk napirendjéről kellett írni, és az 30 % volt :) úgyhogy büszke vagyok magamra, bár…..
koszonom eloszor is a sok aggodast. mindenki nzgyon kedves. na roviden leirom a hetemet.a megerkezes rettenetes volt, nem ecceru ket boronddel egyedul, plane,h az egyiknek kitort a huzokaja..... hatalmas meglepetesemre idetalaltam, sot be is tudtam iratkozni a koliba; meg mar van sajat bankszamlam,…..
Na először is már pénteken félig le lett lőve a pojjén,mert Csandi elszólta magát,hogy hétfőn találkozunk. de nem is!!!!!úgyhogy sejtettem,h vmi naon jó dolog van készülőben. de Zsuzzs szervezésének hála, eléggé félre lettem vezetve ahhoz,h elhigyjem,h télleg Sanyi grillparty…..
 Na akkor először is válaszolok az Imi kérdéseire. Igen, itt is van kaja, szoktak is enni az emberek rendesen:) én pl vettem nutellát, de még mondjuk nem ettem belőle. Amúgy meg a suliban van ilyen étterem, ahol mindig van egyféle főtt kaja, meg sali hozzá, meg dinnye, és 2.70,…..