Regisztráció Blogot indítok
Adatok
N3

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt 100 évben a hadseregekkel együtt, a harctéri felcserek felszerelése is sokat változott, és legfőképpen jelentősen kibővült. Az első világháborúban még csak egyszerű ápolókként vagy sebesült vivőkként kerültek alkalmazásra, míg a második világégés során már…..
N3 2011.08.25 23:20:49
@stuckie:

Az M9 az a TSSI terméke, de az Eagle gyártotta-gyártja, le az első darabokban valahol volt is benne valami kis címke erre vonatkozólag. Az enyémben már nincs benne. Az Eagle gyárt pár helyre pl. a Strider MT-10 Sniper tokja is őket dícséri anno ők csinálták a TSSI M5 zsákját is.
N3 2011.08.25 23:35:02
@quinn:

Hátrányának egy dolgot emelnék ki, hogy a hordágyat macerás hozzá rögzíteni.

Én azért váltottam a saját STOMP II-ről M9 és TAG AMB párosra mert a STOMP II elrendezése nagyon széles választékú eszköz és anyag elhelyezéséhez lett kitalálva amiket taktikai helyzetben nem kell használnom viszont más anyagokból nagyobb mennyiség kell, illetve a méret miatt. Így az amúgy kiváló STOMP II ment kiképzés biztosításra.
N3 2011.08.24 21:46:52
@quinn:

"Ha ez a cucc a gyakorlótérre való, akkor kiváló tapasztalataid alapján mit ajánlasz annak a pár ezer tudatlan elitkatonának, akik ilyet használnak a harctéren?"

Nos a saját tapasztalataim alapján azt használják amit a gazdag NSN számmal rendelkező választékból kap vagy kér. Azok akikkel én találkoztam a fentebbi pár ezerből azok TACOPS M9 zsákot (Eagle gyártmány) és az LBT 1562A Tactical Field Care Medical Backpack-et használták szinet kivétel nélkül illetve láttam még TAG Advanced Medical Backpack-et is...

"Sajnos te sem nyertél, a PSO-1 szálkeresztjén 3 segédjel van, 1300ig adható le vele irányzott lövés, és ha egy tippem lehet, akkor a "könnyű" géppuskalőszerre lett optimalizálva."

A segédjeleket illetően megkövetlek valóban 3 van rajta. Egyszer kezembe került egy olvasmány amiben az amik tesztelték a különböző hadi lőszereket SVD-én és abban valóban a legjobb eredményeket a könnyű acélmagvas lőszer lett...
A Lapua gyárt hozzá lőszert azzal sokkal jobb a szórás kép, illetve a románok is, de arról nem tudok semmit első kézből. A szintén fentebbi pár ezerből viszont az egyik azt állította, hogy nem rossz a román nem egy Lapua, de nem rossz...