Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bornemissza Gergely

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A brunellóhigítók az utolsó szalmaszálat is elbukták. Sokszor írtam már a montalcinói kupleráj felszámolására irányuló mozgalomról, ami a Brunellopoli nyomán bontakozott ki. A lényeg talán abban ragadható meg, hogy mára a brunello di montalcino kellően ismertté vált ahhoz,…..
Évek óta megszokott dolog nálam, hogy a motor beindítása után kapcsolom a tompított világítást. Rutinmozdulattá vált, így fényes nappal, városban is kivilágítva közlekedek. Jobb ez így, szerintem könnyebb észrevenni az amúgy szürke autómat, ezen kívül sokszor hagyom el a…..
Végre elérhető Gazdag Gyula Válogatás című filmje online. A film, amiben egy KISZ alapszervezet keres magának beat zenekart a korai Kádár korszak egyik legjobb korképe. Gazdag Gyulának a Balázs Béla filmstúdió rendezőjének anno nem egy alkotása került dobozba (azaz nem…..
József a hónap elején megvette a bérletét Üllőn, s várta a vonatot, mellyel elutazhatott volna. Az be is érkezett, majd fél órás várakozást követően, bemondták, hogy a biztosító berendezés hibája miatt a vonat még bizonytalan ideig nem indult tovább. József ekkor úgy…..
Bornemissza Gergely 2011.08.28 21:03:33
@Nick Leeson: A kurva édesanyád végzett mellesleg három általánost! Ha tudni óhajtod, mi jegyvizsgálók több szakkönyvet olvasunk át életünk, és pályafutásunk során, mint te azt gondolnád! És két évente vizsgázunk, te fasz! És nem mi tehetünk róla, ha probléma merül fel,hanem a jogászok, ügyészek, parlamenti képviselők, és jogvédők tömkelege!
Bornemissza Gergely 2011.08.28 21:52:49
@ökörpöröly: Te nyomorult erről, neked fogalmad sem lehet! Kis faludban ahol a közmunkád végzed és sepregetsz, és a munka végeztével megiszod a koccintós borodat, és elszívod a sodrott cigidet, és édesanyád jóvoltából kapsz enni,és a szomszéd bácsi, aki dolgozik, néha oda enged az internet elé, köszönd meg nekik, hogy egyáltalán létezel, te szerencsétlen! És ne üsd bele a kampós orrod mások dolgába! Úgyhogy dugulj el!!!
Meghódítaná a világpiacot a StaropramenJelentős befektetéseket hajtott végre a StarBev – Közép-Európa vezető sörgyártó csoportja, a Borsodi Sörgyár tulajdonosa - a Staropramen-ben. A társaság a prágai Staropramen Látogató Központot mintegy 1,2 millió euró értékben…..
Időnként előfordul, hogy bizonyos dolgokat, amelyek nem jók, kritizálni szükséges. Kritizálni azonban csak nagy szakmai felkészültséggel érdemes. Ha valaki úgy kritizálja az érpataki modellt, mint Selmeczi Gabriella a nyugdíjrendszert, annak csak megmosolyogtató végeredménye…..
Bornemissza Gergely 2011.08.18 20:32:39
@VonS: Teljes mértékben igaza van! Egyenlő mérce! És aki be jön hozzám kéretlenül, az ne várjon tőlem semmi jót! És ha támadó szándékkal jön, akkor végképp!