Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hajperbol

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Durva Miért nem jobb még? II. 2011.01.13 22:45:00
Az államadósság után mindenképpen meg kell említeni a munkanélküliséget, mint komoly visszahúzó tényezőt. Nézzük a logikai utat! Magas a foglalkoztatottság => Magas az állam adó- és járulékbevétele => Kevesebb az állami kiadás (kevesebb segély, felzárkóztató…..
hajperbol 2011.08.17 20:42:17
Fogjuk a Florence + the Machinet, keverjük össze a Cat Powerrel, adjunk hozzá egy kis hip-hopot és az egészet spékeljük meg a 60-as évek Hollywoodjának atmoszférájával. Na ez Lana Del Rey. (vagy a Lizzy Grant név ismerősebb?) Lana már tizenegy éves kora óta foglalkozik az…..
HÁJP! Jim Ward 2011.08.17 14:07:00
Jim Wardot már többen ismerhetjük a Sparta nevű post-hardcore banda énekes-gitárosaként, ám annál kevesebben, mint a Sleepercar frontembere, illetve a február óta futó szóló-projektje még talán ennél is ismeretlenebb. Aki szereti az akusztikus, erősen folk-beütésű, lágy,…..
Nehéz megmondani, hogy mennyire kísérleti-újító, illetve mennyire a már-már hagyományokkal rendelkező indie szcéna dallamvilágának újracsomagolása a zene, amit a Gauntlet Hair nevű duó csinál. Zenéjük alapja az agyontompított, barlanghangzású elektromos gitár, a háttérben…..