Regisztráció Blogot indítok
Adatok
J.Bourn

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Réges rég valahol egy messzi-messzi galaxisban … A birodalom sötét évei után az új köztársaság korszaka köszöntött be. Az új rend elérkezésekor elkezdődött egy szerethető csapat megszületése,A béke napjaiban már nem volt szükség többé az ősi rend védelmezőire,…..
Az időjárás szeszélyei folytán a nyár utolsó hete egyben a legmelegebb hétnek bizonyul, de kedvenceinket a rekkenő hőség sem tántoríthatja el szakmájuk magas szintű művelésétől. Miután kupacsapataink már kipihenték a fáradalmaikat, a válogatottban pedig elvétve jut szóhoz…..
 Már nem azok az idők járnak a fejünk felett, gondolta K. Dezső. Persze ekkor nem valami romantikus dologra gondolt, valami fura képzett társításra, nem. K. Dezső az apja kezében látott Szalon sörökre gondolt, Horn Gyula válltámaszos koronájára, a még kívánatos Mariah…..
Még mielőtt bárminemű félreértés lenne belőle, nem, még nem kapott el minket (vagy engem?) a gépszíj, így véletlenül sem célzunk semmi olyasmire, hogy a Honvéd netán már bajnoknak tekinthető (bár egyelőre cím nélkül - innen a cím), pusztán azért, mert egyes csapatok…..