Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Békevár-webkikötő

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban érkezett el hozzám az alábbi, nagy igazságot tartalmazó kis üzenet. E szerint nem mindegy, hogy milyen indítékkal olvassuk a Szentírást!Aki azért olvassa a Bibliát, hogy abban hibát találjon, hamar felismeri, hogy a Biblia talál hibát őbenne...
MEGHITT KARÁCSONYT ÉS KEGYELEMTELJES ÚJ ÉVET KÍVÁN A BÉKEVÁR KÖZHASZNÚ EGYESÜLET!  http://www.friweb.hu/bekevar/ >> http://www.freeweb.hu/bekevar/karacsony.htm http://unnepek-dalai.fw.hu/ http://www.bekevar3882.fw.hu/ ..
KÉRDÉSMi a szekta jelentése és hogyan ismerhető fel?VÁLASZ MI A SZEKTA?  „Jaj azoknak, akik a gonoszt jónak mondják és a jót gonosznak; akik a sötétséget világossággá s a világosságot sötétséggé teszik, és teszik a keserűt édessé, s az édest…..
 KÉRDÉS Hogyan fejlesszem a bennem lévő isteni fajta hitet? VÁLASZ Jézus elfogadásakor, a hívővé válás során Isten mindenkinek odaadja a hit mértékét. (Róma 12,3) Tehát mint újjászületett hívőnek, a szellemedben van Isten hite és a képesség arra, hogy ugyanazokat az…..
 KÉRDÉS   Mit értsek a Máté 22,12-14 szakasz alatt? Mát. 22,12 És monda néki: Barátom, mimódon jöttél ide, holott nincs menyegzői ruhád? Az pedig hallgata.  Mát. 22,13 Akkor monda a király a szolgáknak: Kötözzétek meg a lábait és kezeit,…..
 KÉRDÉS  Hogyan értelmezzem a Máté 10,34-36 verseket? Mát. 10,34 Ne gondoljátok, hogy azért jöttem, hogy békességet bocsássak e földre; nem azért jöttem, hogy békességet bocsássak, hanem hogy fegyvert.   Mát. 10,35 Mert azért jöttem, hogy…..
 NEVES EMBEREK A BIBLIÁRÓL 6. Forrás: Mézcseppek c. könyv   190. Az igazi Biblia „emberbőrbe” van kötve. 268. A Jelenések könyve arról beszél, hogy Isten mindent helyrerak, amit a bűn a Mózes 1. könyvében tönkretett. 276. A Jelenések könyvében az Úr a…..
 NEVES EMBEREK A BIBLIÁRÓL 5. Forrás: a Lukács Evangéliuma alapján készült „Jézus élete” című film            Ronaldo - a világ legnagyobb focistájának szavazták meg „Engem tartanak a világ legnagyobb…..
 NEVES EMBEREK A BIBLIÁRÓL 4.Forrás: a Lukács Evangéliuma alapján készült „Jézus élete” című film            Eperjes Károly - színművész  Minél többet ajándékozott neked az Isten, annál nagyobb a…..
 NEVES EMBEREK A BIBLIÁRÓL 3. Forrás: Kincsek c. könyv - Libertas kiadó   Wilson, az USA 28. elnöke: „Aki megfosztotta magát a Biblia ismeretétől, a világ legjobb dolgától fosztotta meg magát.”          Hoover, az USA…..
NEVES EMBEREK A BIBLIÁRÓL 2. Forrás: Kincsek c. könyv - Libertas kiadó            Napóleon, francia császár: „A Biblia nem csupán könyv, hanem valóságos élőlény, melyben oly erő lakozik, hogy legyőz mindenkit, aki ellenáll…..
 NEVES EMBEREK A BIBLIÁRÓL 1. Forrás: Kincsek c. könyv - Libertas kiadó            Newton, angol tudós: Newton tudományos eredményei közismertek, az azonban kevésbé köztudott, hogy több időt töltött a Biblia, mint a csillagászat…..
AZ IGAZSÁG BIZONYÍTÁSAAz ég és a föld elmúlnak, de az én beszédeim semmiképpen el nem múlnak. - Máté 24,35 Egy fiatal olasz lány - szemmel láthatóan elmerülve egy kis könyv olvasásában - egy gyümölcsös elárusítóhelynél üldögélt.  Egy úr megállt, hogy…..
 HAGIN TISZTELETES TANÁCSA  A Biblia = Isten szerelmes levele, amely az Ő jó üzenetét tartalmazza az ember számára!  Gyakran kérdezik tőlem az emberek: hogyan tanulmányozzák a Bibliát? Bár sok javaslatom van, mégis egyet mondok mindenütt: keresztény hívőként…..
KÉRDEZZ A BIBLIÁRÓL! A Bibliám 2011.08.12 22:47:00
A BIBLIÁM Ez Isten Igéje:örökké érvényes,újjáteremtő erejű,hatósugara végtelen,értéke kifejezhetetlen,tévedhetetlen tekintélyű,egyetemes érvényességű,személyesen alkalmazható,természetfölötti eredetű,teljességében ihletett.Olvasd végig,írd le,imádkozdvalósítsd…..
Egy ima, amellyel a menny állampolgárává válhatsz! Jelen pillanatban ki az életed ura? Kié a szíved, ki uralkodik feletted? Megtapasztalhatod az újjászületés csodáját, ha hittel imádkozol. Ehhez mindössze a te határozott döntésedre van szükség! Az örök élet ugyanis…..
HOGYAN VÁLIK ÉRTHETŐVÉ A BIBLIA?  Ha Isten királyságához szeretnél tartozni, először újjá kell születned. Ezt egyszerűen úgy teheted meg, hogy Jézust életed Urává teszed. Olvashatod a Bibliát egész nap, nem hoz megértést, ha nem teszed meg az első lépést. A…..