Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsoma92

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legújabb szuperpumánk a mindössze 82 centis színész, a Fülöp-szigetek James Bondja Weng Weng! Aki Ernesto de la Cruz néven született 1957-ben és az orvosok nem nagyon adtak neki sok esélyt. Még a saját anyja szerint is születésekor akkora volt, mint egy kólás üveg. Weng Weng…..
zsoma92 2014.01.22 01:47:31
 Tegnapi nap Józsi barátom felhívott, hogy kimegyek-e vele ma Tökölre a Ford találkozóra? Mondtam neki, hogy miért is ne, úgyis lesz drift-verseny, ergó lesz jó fotótéma. Kiértünk Tökölre, bemegyünk a repülőtérre - ott volt az esemény - keressük a…..
 Mint már említettem a legelső postban, Szoldival egyetemisták vagyunk. Szoldi Miskolcra jár, én pedig Piliscsabára.   Így adódott, Dorissal közös óráim vannak. Újságírásra is együtt jártunk és itt kért meg, hogy egy másik órájára készíthessen velem egy…..
Mint észrevettétek, az utóbbi időkben nem vagyunk valami termékenyek, cikk írás terén.Sajnos mindkettőnknek elkezdődött az egyetem, Szoldi ment Miskolcra, én meg maradtam Pesten...illetve Piliscsabán.Szoldi most elkezdte nézni Miskolc és környékének az "illegál…..
  Kérlek engedjétek meg, hogy bemutatkozzunk. Zsoma vagyok és a barátommal Szoldival elhatároztuk, hogy indítunk egy urbexszel kapcsolatos blogot.  Mániánk, hóbortunk nem új keletű. Régóta érdekelnek minket az elhagyott, bezárt, tiltott területek. Egyelőre még kevés…..