Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amand

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2012-ben jelent meg a felturbózott Counter-Strike (Global Offensive néven), amire már egyébként ráfért egy frissítés, hiszen akármilyen remek a korábbi részek hangulata, régi motor dübörgött a motorháztető alatt; kellett egy kis modernizálás. Persze benne volt a rizikó, hogy a…..
Lan Party Segédlet Killing Floor 2 2015.12.18 14:04:23
Tudom, mivel játszol karácsonykor... Nem az öcséd matchbox-aival, nem hugicád Barbie-erdejével, hanem a Killing Floor második részével!..
Amand 2019.11.22 07:52:59
@zoombiee: Szia! Kedvenc kalóz oldalunkon, ami n-el kezdődik és core-ra végződik megtalálható a legfrissebb verzió, az összes update-el. Nemrégen töltöttem le én is, majd most december tájékán fogjuk beröffenteni a haverokkal, most még a Zombi Army Trilogy van folyamatban :D Ezekre van szükséged az említett oldalról:
Killing.Floor.2.Grim.Treatments-CODEX
Killing.Floor.2.Grim.Treatments.Update.v1087-CODEX

Viszont közben rájöttem, hogy ha a játék frissül, a launchert is frissíteni kell, hogy támogassa a frissítéseket, legalábbis szerintem, abból pedig csak 1072 a legfrissebb, a játék pedig már 1087. Ha lesz egy kis időm, majd jobban utánanézek. Itt a legfrissebb launcher:
steampowered.com/sharedfiles/filedetails/?id=1574302037
A korábbi felhívásra - miszerint várom tőletek a LAN Partikon készült képeket és cikket - TopGuntól érkezett a következő: "Közel 20 éve, minden év októberében összejön a csapat Leveleken egy jó kis lanparty-ra. 3-4 nap végtelen lazulás, evés mértéktelenül és ivás mértékkel. Vagy fordítva, de ez már…..
Egy igazi klasszikus játék az Airfix Dogfighter is; jó régi már, de ettől még nagy móka LAN partikon. Ez tulajdonképpen egy játék/modellrepülős kaland, ahol különféle küldetéseket kell végrehajtani (Single Playerben), Multiban pedig gyepálhatjuk egymást a repcsire szerelt…..
Ha LANoztatok (vagy fogtok) idén és csináltok róla képet, küldjétek át és megosszuk itt a blogon! Így állítva (lassan) emléket ennek a kihalófélben levő műfajnak. Idén többször is nyomattuk a LAN-t, persze szinte mindig elfelejtünk képet készíteni. Az egyik legjobban sikerült buli a szomszéd…..
A posztapokaliptikus young-adult sci-fi műfaj lassan külön kategóriát képvisel a tudományosfantasztikus műfaj berkein belül, különösen, ha az könyv formájában is megjelent már korábban. Így volt ez az Éhezők viadala franchise, a Beavatott sorozat, vagy épp az…..
  De nincs ám, kurvára nincs. Rendhagyó hogyvolt lesz ez a mai, mert az előző évad második felének jócskán leültetős, moralizálós részei után most 43 perc (plusz áfa) kőkemény hentelést kapunk az arcunkba. Nem hiába nyilatkozták a sorozat atyaúristenei, hogy ebbe a részbe…..
  Az igazat megvallva ez az epizód csak egy nagy bullshit, egy porhintés, ami felvezeti a félévadzáró rész szikla keménységét. Így nem is  lopnám el a show-t azzal, hogy ezt a köztes részt ecsetelem, miközben, aki nagyon up tp date az tudja, hogy a következő rész az AMI, ott…..
Amand 2014.09.23 14:57:26