Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sztocsi

80 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
anyagép ANTM összefoglaló 2009.11.02 12:23:00
Hát nem ez a kedvenc évadom a Topmodell leszekből, az már biztos. Valahogy a 13. évadra kifutotta magát ez a sorozat. Unalmas és kiszámítható lett, Tyra egója egyre nagyobb, és a két kedvenc J-met egyre kevesebbszer mutatják.Se az átváltoztatás, se a meghallgatások, se az első…..
anyagép Chanelizmus 2009.10.31 11:23:00
A Chanel divatház alapítója, termékei, dolgozói (különösképpen Karl Lagerfeld) iránti elkötelezett rajongás.  Na jó, igazából nem hiszem, hogy létezik ez a szó. Pedig éppenséggel lehetne, hisz van olyan ember, akire illik a leírás. Én. És biztos vagyok benne, hogy minden…..
anyagép Cirque du freak 2009.10.30 22:13:00
Hát ez az a film, ami abszolut hozta a papírformát. És ez az a film, amit még én se fogok megvédeni. Igazából már a trailer alapján tudtam, hogy szar lesz, de amikor megláttam a főcímben Darren Shan nevét, legszívesebben kifutottam volna a moziból. Tényleg. De sajnos nem tettem.…..
anyagép Vizsgázni jó... 2009.10.30 21:09:00
Mert az ember tudja, hogy utána hozzáértők értékelik a munkáját, elmondják a szakmai véleményüket, tanácsot adnak, hogy mire érdemes odafigyelni, mit kell még gyakorolni. És nem utolsó sorban tudjuk, hogy egy vizsga mindig lezár egy időszakot.Hát ez történt velem vasárnap. A…..
Hogy a mások által szarnak tartott filmeket ajnározom. Tulajdonképpen megeshet, hogy egyedi az ízlésem, ezt fel is vállalom. Meg bizonyára van bennem egy jókora adag nonkonformizmus is, de ez mellékes. A lényeg az, hogy nekem tetszett a Surrogates című film (és ha agyonlőnek se tudom…..
anyagép Nem felejtettem ám el... 2009.10.11 09:30:00
Hogy megint eltelt egy hét, és megint lement egy ANTM rész. Csak éppenséggel semmi nyomot nem hagyott bennem. Nem tudom, hogy ez magának az epizódnak köszönhető, vagy annak, hogy munka előtt, hajnalban néztem meg... De nem sokat tudnék hozzáfűzni. Maximum annyit, hogy nem szeretem az…..
anyagép Már olyan régóta... 2009.10.05 21:23:00
Vágyom rá, hogy a koncert címkét megtöltsem tartalommal! És végre-végre, sikerült végre eljutni nem is egy, hanem rögtön két koncertre is! Hogyan lehetséges ez? Egyszerű: a hétvégén kilátogattunk a Hangfoglalás elnevezésű, merőben fantörpikus kiállításra. Én…..
anyagép Az első... 2009.10.04 21:49:00
Divatbemutatómon vettem részt ezen a hétvégén, a Marie Claire Fashion Days keretein belül. A nap elég döcögősen indult, dél helyett csak délután kettő körül értünk ki a helyszínre, ahol már javában tartott a bemutató. A következő generációs tervezők közül csak párat…..
Pontosan olyan műsora lenne, mint Gerard Butlernek a Csúf igazság című filmben. Provokatív, szókimondó, és nagyon pasis. És többnyire igaz is, már amennyire azt én a csekély 24 éves tapasztalatommal tudhatom. Érdemes elgondolkodni az üzeneten. Miszerint, hogy nincs üzenet. Már ami…..
Jelentem, kozmetikusnak tanulni jó dolog. Legalábbis én szeretem! :) Magam se gondoltam volna, hiszen az egész úgy indult, hogy a sminkelés mellé kell valami, és ez tűnt a leginkább "rokon" szakmának. És hát kénytelen-kelletlen nekivágtam.Most meg már ott tartok, hogy…..
anyagép Nem igazán értem... 2009.10.03 20:39:00
Hogy mire jó ez az újítás. A gyakorlatban szerintem semmi haszna, a lányokra sem nehezedik emiatt nagyobb nyomás, leginkább azt tudom elképzelni, hogy egyszerűen a feszültséget akarják felszítani, hátha új viták és veszekedések alakulnak ki a modell-jelöltek között. De nem lenne…..
Ez áll a pacifizmus mellett: "A mindenáron való béke jelszavával mindenféle háborút - még az igazságosat is - ellenző polgári-liberális irányzat".Soha se értettem, hogy kik és mi alapján osztályozzák a háborúkat. Mert hát ezek szerint vannak igazságos és…..
anyagép Már meg sem említem... 2009.09.24 23:25:00
Hogy mennyire gáz, úgyis tudjátok a véleményemet. Értem én, hogy alacsonyak, és hogy ebben a szakmában nem szokás kicsinek lenni, de lééééécci, szálljunk már le a témáról. Vagy csak engem idegesít?Más téma. És szögezzük le: nem vagyok rasszista. De! Miért van az, hogy…..
A szülés nem egy leányálom. Ami utána jön, az se mindig szép. A "majd a szülés után elmúlik" duma nálam egyáltalán nem jött be. A menstruációs görcseim se múltak el, és még az alakom se a régi. Ellenben összeszedtem egy új nyavalyát.Eleinte úgy tűnt, egy laza kis…..
anyagép Version 2.0 2009.09.22 22:30:11
Az embernek ki kell találnia magát. Újra és újra. Más dolgok érdekelnek pelenkásként, pattanásos kamaszként és fiatal szülőként. A sikert és csillogást hamar felváltják a világmegváltó, magasztos gondolatok, az ész és a tudományok utáni vágyódás. Aztán az ember már…..
anyagép Bölcsésznek lenni... 2009.09.22 21:44:23
Hétvégén arról beszélgettem egy barátnőmmel, hogy a tanulásra szánt idő sosem pazarlás. Azt mondta, hogy egyszer még hasznomra válhatnak a bölcsész évek. Nem hittem neki. Ma azonban rá kellett jönnöm, hogy a számomra természetes dolgok sem magától értetődőek mindenkinek.…..
anyagép Sminkverseny 2009.09.19 11:48:00
Nagy-nagy lemaradásban vagyok a beszámolókkal (igazából a profi fotókra vártam, de meguntam :D), de most pótlom ezt a hatalmas hiányosságot! :) Szóval volt hajdanán a cégnél egy sminkverseny, amelynek témája az új őszi trendek bemutatása volt. És én is képviseltettem magam…..
Szerintem a fenti mondatot felveszem a kedvenc közhelyeim közé. Mert igaz. De a Hajsza a föld alatt című film, melyből ez az epikus idézet származik, korántsem annyira szar, mint amilyennek a címe alapján gondoljuk.Ellenben szörnyen bosszantóan kezdődik. Már-már idegesítő. …..
anyagép Smize, Seabiscuit, smize! 2009.09.17 12:20:00
Úgy látszik, ez az évad már csak erről fog szólni. Hogy milyen petit lánykának lenni ebben a grand világban. Hát ahogy így elnézem, elsősorban megalázó.Például azért, mert a főcímben a lányok neve mellett ott szerepel a magasságuk is. Vagy mert alapvető párhuzamba állítják…..
Volt a mai. Először is: utálok kórházba menni. Még vizsgálatra is. És a MÁV kórház amúgy sem a kedvencem. Főleg úgy, hogy 2,5 órát kell várnom 5 percért a huzatos folyosón, a kórtermek mellett. És nem derített jobb kedvre a mellettem ülő két mellrákos nő sem.Nem segített…..
anyagép ANTM s13e01-02 2009.09.13 21:54:00
Nem vagyok egy nagy sorozat-rajongó. Szerintem a két kezemen meg tudnám számolni, hogy rövid kis életem során hány sorozatot néztem végig. Olyanból pedig még kevesebb van, amiért eldobok mindent, leülök, és addig bámulom a képernyőt, amíg be nem adják a végefőcímet. Hát az…..
anyagép Így sminkelünk mi... 2009.09.08 14:08:00
Végre az utolsó modellem is sorra került! Sokáig szerveztük, de végülis összejött! :)Önálló munka volt az első perctől az utolsóig, sok-sok oktatói dicsérettel, jó színválasztással, és egy személyes vallomással. Az első smink (a hagyományokhoz híven mobilos képet…..
anyagép Így sminkelünk mi... 2009.09.08 13:55:00
Az egyik legkedvesebb órám volt ez. Csak mi ketten és az oktató. Lényegében egyéni oktatás volt. Annyit tanultam egy alkalommal, mint azelőtt összesen. Meghatározó nap volt.Két sminket készítettünk, az elsőről csak mobilos képeim vannak, a másodikat ismét Lévai Ádám…..
anyagép Coming soon! 2009.09.07 21:06:00
Már többen a fejemre olvastátok, hogy milyen régen frissítettem a blogot. Nos, teljesen igazatok volt, és ígérem, cserkész becsszavamat adom, hogy hamarosan, nagyon-nagyon hamarosan új képek és bejegyzések kerülnek fel az oldalra.Tartozom még két heti sminkes anyaggal, egy…..
anyagép Arra gondoltam... 2009.09.07 20:22:43
Hogy alkotok egy kisebb képzavart, és most rögtön megírom az egyetemes posztot... :) Bakker, ez az egyetemes poszt nagyon komolyan hangzik, pont mintha valami hihetetlen fontos és mélyértelmű dolgot akarnék itt boncolgatni. Pedig egyáltalán nem.Csupán csak arról van szó, hogy tanult…..