Regisztráció Blogot indítok
Adatok
viktr

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Ermenegildo Zegna napszemüvegek nem tartoznak közvetlenül az anyacéghez - a De Rigo Groupnál tervezik és gyártják őket. Ilyenkor könnyen beleszalad abba egy márka, hogy nincs valódi arculata, és a fazonok afféle kelletlen házi feladatként készülnek el szezonról szezonra. A…..
viktr 2014.03.31 20:48:44
Dönci idén is szervezett palacsintázást a New York City Marathon előtt, az ő beszámolója következik. Át is adnám neki a billentyűzetet. Jó szórakozást! – Józsi. Minden évben próbálom összegyűjteni a magyar futókat a New York City Marathon előestéjén egy kis…..
Futóblog Runway Run képek 2013.10.03 08:16:22
Lezajlott a Runway Run, az első európai működő kifutópályán történő félmaratoni váltó. Ebből most három képet mutatunk be, a hivatalos galéria itt van. A Futóblog olvasói közül bejutott valaki a rendezvényre? ..
Ne menjenek tovább, megvan a hét hülyéje, aktuális barma az Istennek: a volvós nő ezt most tényleg megérdemelte, sőt, óriási szerencséje volt, hogy nem ölt meg néhány motorost. A 400 tagú konvoj rendőrségi engedéllyel haladt North Myrtle Beach irányába, ahol a helyi drag…..
Király az új napszemüveges blogod, lassan többet olvasom mint a totalcart… ;) szóval tegnap láttam ezt a Drive c. filmet és a főszereplőnek elég penge napszemüvege van, szerintem megérne egy posztot a blogodra, főleg hogy akkor megtudnám milyen modellről is van-e szó. Amúgy a…..
Találja meg a képen a napszemüveget!  Na jó, végem van. A Persol már kora tavasszal publikálta az őszi kollekció képeit, de akkor egyrészt még nem létezett blogunk, másrészt most van meg a magyarországi forgalmazás időpontja. A mintakollekció szeptemberben érkezik,…..