Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spatyo

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT Hiányzik a régi Tilt... 2012.05.26 03:03:00
Hiányzik a régi Tilt és hiányzik belőle minden egyes perc ami 2011 novembere előtt történt. Más volt akkoriban a blog hangulata, és valahogy sokkal  jobban estek akkor a bejegyzések is. Volt kinek írnom, és ami a legfontosabb, még le tudtam írni. A sztori ugyanaz, mint az élet…..
spatyo 2012.05.26 21:36:47
Ezzel a poszttal, akárhogy is, de valamilyen szinten visszahoztad a régi Tiltet, mert ez egy teljesen őszinte kontent volt, és amit most a projected hozott elő belőled, vagy az a sok szakadár anon a kommentekben nem tudom, de nem is lényeges.. Több mint egy éve olvasom a Tiltet és a posztok kb felénél olvastam el/olvastam bele a kommentekbe, néha meg islepődtem, hogy mennyire értelmes és korrekt hozzászólások érkeztek, de ennél sokkal több volt a kötekedő, ostoba, valami háttérrel talán rendelkező de azt értelmezni nem tudó névtelen banda, aki nem nézte jó szemmel a Tilt sikerét. Egy valamit jegyezz meg szerintem, attól ne fogadj el se kritikát, se beszólást, semmit, aki egyszerűen nem tett le többet az asztalra, mint te. Annyira ért hozzá, annyival jobban tudja, akkor miért nem úgy néz ki mint ami ahhoz a tudáshoz illene..? A kommentelők nagy részére igaz ez. Ezt szerintem egy facebook komment pluginnal faszán ki lehetne védeni.
Én is jobban szerettem a Tiltet tavaly nyáron, kurva sokat is tanultam tőled ezalatt, de szerintem a BitchAir megírása alatt te is sejtetted, hogy ugrani fog egy pár szintet a blog, mivel sokkal szélesebb réteghez jut el, már nem csak egy fitness blog volt a sok közül.. Ennek az egész blogolásnak van egy kurva nehéz része, ami az, hogy mindig kell írni valamit, és ezt egyedül több ezer embernek nagy vállakozás, nem is lehet mindenkinek megfelelni és te is emberből vagy :)
Lifetilt.hu, ami már egy jó ideje készül, lehet levenné a válladról a terhet, ahol nem a friss poszton lenne a hangsúly, hanem az egész LifeTILTen, a programokon, a tartalmon, menüben elrendezve.
LifeTILT A Zyzz Project 2012.03.10 23:41:00
Szükségünk van példaképekre, már csak a viszonyitási pontok miatt is. Kellenek ezek az emberek  hogy tudjuk hol is vagyunk merre tartunk, és hogy hol vannak azok a bizonyos pontok amiket elérhetünk, vagy amit már elöttünk elértek, és egyszer talán oda mi is eljuthatunk. Egészen…..
spatyo 2012.03.11 19:21:57
@Tomisz: első két kommentedhez: ne magadból indulj ki, tudjuk hogy te nem tudnád megcsinálni de ez nem jelenti azt hogy ő sem tudta. "nagyon rövid idő alatt" 2-3 év olyan rövid idő mi? :D gondolj már bele ember hogy 3 évről beszélsz.. pl most meglátjuk hogy 5 hónap alatt mit lehet összehozni, de csak mondom hogy egy év alatt egy ektomorf ha durván elkezd edzeni simán feljön 10-15 kg. és most csak az edzésről beszéltem nem arról a háttértudásról amivel ő rendelkezett. ami nagyon nehéz az az utáni állapot, ami után megvan már az emberi tömeg, de az sem lehetetlen.
spatyo 2012.03.11 23:47:49
@Syztem: Egy pillanatig sem volt arról szó, hogy a sportteljesítményét nem ismerném el. Aki a testépítésben mint sportban labdába rúg, az már nekem régen nem esztétikus, igen ez egy szubjektív, de nem laikus nézet. Szerintem egy esztétikus, szálkás de mégis nagy izomtömeg (gondolok itt pl Lazar Angelovra) mögött van akkora munka mint egy versenytestépítő mögött, aki akkora mint egy ház. Ne érts félre, elismerem őket mint sportolókat, Tóth Danit is, sőt nem is tudtam hogy ennyire komolyan tolja, azt hittem hogy csak magyar viszonylatban van az élen, és tudom, hogy ebben a sportban versenyszerűen ez követelmény, és ő ezt a sportot választotta. Nálam az esztétika fontosabb, és nem tudom őket azért csodálni mert felraktak magukra 50 kiló izmot, ha egyszer nem néz ki jól, a másik meg hogy van olyan versenytestépítő is, aki bőven 100 kg fölött van és mégis jól néz ki. (És jah, lehet hogy nem 174 cm)
A Ponyvaregény c. filmben van egy jelenet, ami hűen érzékelteti mindazt, amiről én itt most beszélni fogok. A Ponyvaregény alapmű, a XX. század Szemirámisz függőkertje, aminél nagyobb filmet szerintem az életben nem fognak csinálni még akkor sem, ha maga Dosztojevszkij vagy Dickens…..
  Ezzel a bejegyzéssel elindul a táplálékkiegészítős sorozat, aminek az első részében a vitamin, fehérje, anabol, glutamin négyesről lesz szó, de sor kerül majd a kreatintól  a zsírégetőkön át, egészen a teljesítmény fokozókig mindenre.  Multivitamin- és…..
spatyo 2011.09.06 20:36:47
@benedek bence: én alapból meglepődtem, hogy kivetted a Scitec-es részt a cikkből, elég rég olvasom a blogod és nem ezt vártam volna tőled. Mondjuk abból a szempontból teljesen megértem, hogy kurvára nincs kedved a bíróságra járogatni akár igazad van, akár nem, és faszom tudja milyen ügyvédeik vannak, csak az egész úgy jött le mintha a scitecnek adtál volna igazat. de ez a laboros forgatás dolog nagyon adja nekem és ezzel nem lehet szembeszállni, pl a Scitec.hu-n azzal hirdetik magukat, hogy minden termék külön sorozatszámú és találomra bevizsgálnak belőle és mindegyik legalább 98.9%ban megegyezik a dobozra írtakkal. ha ezt megcáfoljátok az szépen fog elsülni. Én csak néhány márkát próbáltam idáig ki, nem is értek annyira hozzá, személy szerint elégedett vagyok a scitec-kel de valószínűleg azért mert nincs elég összehasonlítási alapom és időm, hogy meg tudjam őket különböztetni minőség alapján. Kiváncsi vagyok és várom az eredményeket! Summerproject idáig egyetlen értékelhető adása lesz ha ezt berakjátok, legyen kicsit hosszabb és úgy steril lesz. na béka