Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LaCCa

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem lehet elmenni amellett, ahogyan erőfölényükkel visszaéltek Egyre nagyobb társadalmi feszültséget szül a hitel-adósok megsegítésére szánt mentőcsomagok kialakítása. A bankok rendkívül nehezen viselik érdekeik sérelmét, vannak azonban még olyanok is, akik a…..
LaCCa 2013.08.25 17:26:55
Soha nem kértem senkitől hogy mentsen meg, sőt kifejezetten kérem hogy NE tegye! Szeretném fizetni a hitelem ahogy eddig és nem várom el senkitől hogy ezt lenullázza. Viszont elvárom hogy a sok spekuláns geci ne tegyen keresztbe csakmert nem elég neki X milliárd a számláján mert neki 10X milliárd kell és ezért képes beborítani komplett országok gazdaságát, elvárom hogy a politikusok ne böfögjenek bele az éterbe annyi baromságot amitől elszáll a forint. Na nem mintha ezeknek az árfolyammozgásoknak bármi reális köze lenne a valódi gazdasági folyamatokhoz. És elvárnám hogy a kamatot korrekten számolják mert az árfolyamkockázat mellett kamatkockázatot is vállaltam de ennek előnyös hatását valahogy nem látom a havi törlesztőben. És ha már ott tartunk hogy ki mire nem szeretné költeni az adóforintjait, én nem akarok buzifocistáknak luxusstadiont, túlárazott értelmetlen beruházásokat, aug.20-án tüzijátékot meg azt a sok szart amire csak úgy röpködnek a milliárdok. Talán akkor kevesebb adóból is ki lehetne jönni és egyből több maradna nálam is hogy kielégíthessem a kapzsi bankok követeléseit. És csakhogy tiszta legyen a kép azon szerencsések számára akik nem részesei enne a szopórollernak: a fix 180-as teljes előtörlesztésen kívül az összes "devizaadós mentés" mind hatalmasnagy átbaszás. Nemhogy nem mentés hanem egyenesen ipari méretű lehúzás aminek a vége egy komoly uzsora. Persze aki nem érintett a dologban az sose számolt utána csak simán elhiszi ami a TV-ből fröcsög hogy de jó a hiteleseknek miegint meg lettek mentve.
Maradjunk annyiba hogy aki nem szopta be az örüljön annak hogy kurva okos és ne basztasson másokat. Vagy legalább számoljon utána a dolgoknak és kövesse rendesen a tényleges eseményeket mert nem fekete-fehér...
A legegyszerűbb válasz persze erre az lenne, hogy azért, mert másképp nem jutnak hozzá. A helyzet azonban ennél jóval bonyolultabb – derül ki egy felmérésből. Meglepő eredményre jutottak az escort lányok és klienseik körében felmérést végző kutatók. A legtöbben…..
LaCCa 2012.09.06 12:58:47
@chipchup:

"miért zavarja annyira a pasikat, ha férfi szerepben kell megfelelniük? pl. anyagi feltételek megteremtése."

és a nőket miért zavarja ha női szerepben kell megfelelniük? Én nagyon szívesen előállítom az anyagi feltételeket de akkor ne térdig érő retekbe kelljen hazamennem munka után, 2 hete nincs elmosogatva úgyhogy már kínomban én csinálom, a porszívó az "túl hangos" (lófaszt hangos csak kell a kifogás)úgyhogy kénytelen vagyok azt is én csinálni, miközben asszonyka egész nap faszbúkol meg a telefonját nyomkodja, játszik stb...

Ja igen... abból a 2 filléres fizetéséből meg csakis kizárólag csokit meg chipset bír venni.

Hát igen, köcsög pasik!
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..