Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kész

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rémálom blog Elnyomók 2007.09.14 09:16:00
Olvasgatok. Híreket, blogokat, mindenfélét. Szcientológust és nem szcientológust is.         Szinte minden héten felröppen egy-egy új hír, hogy éppen kinek, hol, miért van elege a szcientológiából. Az eddig európai helyzettel tisztában…..
kész 2007.09.28 09:21:06
Szia anafeb!

Már régóta rendszeres olvasója vagyok a blogdnak, melyre egyik ismerősöm hívta fel a figyelmem, de eddig csak szemlélőként.

Ami engem illet, nem vagy szci, de ismerőseim között akad egy-kettő. Nem vetem meg őket, de nem tudom megérteni. Szerencsére nem próbálnak meg beszervezni, de nem is sikerülne. Régen láttam annyi megkeseredett, agyilag átmosott embert és tekintetet, mint anno az org-ban.

Ami a kommunikácós tréninget illeti, sokmindenre jó, de arra nem, hogy megtanítson normálisan kommunikálni más emberekkel. Az egész arra alapszik, hogy fenn kell tartani a másik fél érdeklődését, valamint uralkodj érzéseiden, megnyilvánulásaidon.

Ha gondolod, jobban is kifejtem, hogy miről is szól igazán, csak elő kell szednem a valahonnan a "jegyzetet".

gtoma pedig soha nem fog válaszolni egyetlen kérdésre sem, mert egyszerűen nem tud. Nincs önálló gondolata, amit az egyháztól el tudna vonatkoztatni. Ez leginkább abból fakad, hogy az egyik legfontosabb az "egyházban", nincsenek kérdések. Roni mindent leírt, mindent megmondott, ami azon kívül van, az számukra nem létezik. Egyszerűen nincsennek hozzászokva ahhoz, hogy valaki visszakérdez, mert úgy gondolják, amit ők mondanak, az cáfolhatatlan és egyetemes érvényű. Ez vonatkozik a kijelentéseikre, és az általuk feltett kérdésekre egyaránt.

Néhány kérdéssel be lehet forgatni őket, és érdekes dolgokat hallhat az ember.