Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ldmnyblzs

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Való világnak nem tett jót a szokásos karácsonyi tévé előtt bejglizés, a valóságshow nézettsége hullámvölgybe bukva ünnepelt. December 24-én szerény, 17, százalékos közönségaránnyal döntött negatív csúcsot, aztán 25-én 16,2 százalékkal megdöntötte ezt a…..
Jön az ősz a Tv2-n is, és ugyan Megasztár nem lesz benne, de sok más igen, és végre szélesvászonban. Duplarészekkel jelentkezik a Jóban rosszban, jön a Katerdális és folytatódik a House. Minden egyéb a sajtóközleményben. Augusztus 22-től dupla részekkel visszatér a Jóban…..
ldmnyblzs 2011.08.20 19:23:36
@LouiS: Majd amikor ők jelentik be világmegváltó újításként a 16:9-es képarányt, akkor fogja őket fikázni mindenki. De amúgy teljesen igaz minden előzőekben leírt kritika az RTL-re is.
ldmnyblzs 2011.08.20 22:49:50
@CERRUSB: Mivel a külföldi filmek/sorozatok már egy ideje 16:9-esek, a fekete sáv nem új jelenség. Az újdonság csak az, hogy ezentúl állandósulnak.
Újabb infó került ki a szeptember 12-től induló Való Világ5-ről: az alfahímek, dörzsölt taktikusok, temperamentumos vadmacskák és gátlástalan cselszövők kategóriája mellé bekerültek "Alekosz exei" is. Mint az már korábban kiderült, a VV4 szexkiborgjának szinte…..
ldmnyblzs 2011.08.14 11:04:40
@spontan: Aki hasonlóan indokolja azt, hogy nézi ezt a vackot, annak azt szoktam javasolni, hogy hallgasson zenét, az is kikapcsolja, ha már a TV-ben nem talál rendes műsort.
Gyors a Tv2 sajtóosztálya, azt el kell ismerni, rögvest jött a reakció a mezőőrre. Na, majd kiderül, kinek van igaza, ha nagyon eldurvul a helyzet, a bíróságon. Hamis vád a TV2 ellen! Alaptalan, súlyosan sértő, a TV2 és a Napló című műsor hírnevét lejáratni szándékozó…..