Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BB88

13 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Körbi Az Alien bemutatója -1979 2023.08.28 12:04:39
A bemutatóról szóló kisfilmről valahogy tényleg látszik, hogy ez 44 (!) évvel ezelőtt volt, a film mellé téve így hatalmas kontrasztot alkot nekem, mennyire jó még mindig. Ja, és miért vitték rá a gyerekeket? :D  ..
  Ilia TS videói csodálatosak, a legjobb fanmade cuccok közé tartozik amit valaha láttam. A Cap pedig mindig is a szivem csücske volt, pont úgy fogja meg ezt is, ahogy szerintem kell.     "Whatever happens tomorrow you must promise me one thing, that you will stay who you are. Not a perfect…..
Körbi Láttam egy mustangot 2021.08.14 11:56:11
Láttam egy ilyen 1965 Ford Mustang Gold -ot élőben. Tudtam milyen a formája. Tudtam hogy néz ki. Tudtam, mert láttam millió képen,  filmben, játékban, mindig is bejött. Az fordult meg a fejemben hogy ilyen a pornó és a való élet közt a különbség. Hogy látod a képernyőn, valami fogalmad is van. De…..
Körbi Az oltásokról 2021.08.14 11:21:59
Friderikusz Sándor új streaming műsort indított, egyszerűen csak Friderikusz néven, ami nézhető például a youtubeon. Hogy pontosan mi ez, az maga Friderikusz sem tudja, vagy akarja megmondani, de abból amit eddig láttam, interjúk és visszaemlékezések egyvelege és kísérlet a műsorkészítés múltja,…..
vDrome csatornáján hallottam erről a filmről, mint egy olyan művészfilm, ami a műfajban kevésbé jártasoknak is emészthető, értelmezhető. A történet napjainkban játszodik egy koreai buddhista mini-kolostorban, egy tó közepén és egy mester és egy tanítvány napjait követi. Hetekig vártam vele, míg úgy…..
A The Falcon and The Winter Soldier sorozatot kifejezetten vártam (főleg a WandaVision után). Az MCU-ban nagyon tetszik a Kapitányos vonal és érdekelt a történet és a (mellék-) szereplők további története. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy ezt is végignéztem és élveztem is. Sajnos a történet és a…..
Jó, jó persze jó volt a Stallonés Dredd bíró is, de nekem Karl Urbanos 2012-es Dredd hozta el az univerzum szeretetét. Még mindig ott dübörög a fülemben a She's a pass. Azóta jelent meg magyarul is képregény és nagyon bejön. Állítólag lesz Dredd sorozat Karl Urbannal, talán Netflixes. De ez a…..
Körbi WandaVision sorozat 2021.03.08 23:00:55
Hiába mondja a rendezőlegenda Scorsese, hogy a Marvel-filmek nem is igazán filmek, inkább olyanok mint a vidámpark, én nagyon kedvelem őket. Persze Scorsese egy isten (és bárcsak még ugyanennyit élne és rendezne) és tutira igaza van hogy árt is valahol a silver screen-nek ez a Marvel dömping, de nem…..
Vagy írhatnám azt is, hogy megnéztem a Rocky filmeket végre. Mert tizenévesen láttam még talán a harmadikat és negyediket és utólag értkelve egy részét el is felejtettem ezeknek a történeteknek, a másik részét pedig nem értettem. Aminek nagyon örülök, hogy a szerencse úgy hozta, bár tudtam hogy nagy…..
Körbi The Boys promó 2021.02.26 19:01:29
A The Boys a legjobb szuperhős történet amit láttam az elmúlt években. A promó szöveg mindent elmond.  Ha egy nagyon aktuális, felnőtt tartalomra vágysz szuperhősös köntösben, ez szeretnéd nézni. Utoljára a Marveles, Sokoviai egyezmény körül kialakult történetben láttam ennyi fantáziát...
Körbi Superman és Lois sorozat 2021.02.26 13:53:10
Amikor legelőször láttam a trailert, nagyot legyintettem, hogy a sokadik Superman film, a Lois és Clark, a Smallville, az animációs filmek után annyira vótmá ez, hogy talán ugyanebben a témakörben a vótmázás is vótmá. Aztán meg ott van az, hogy ezekről az új DC TV sorozatokról megtanultam, hogy egy…..
Most  A Stardew Valley egy olyan játék, amilyennek a Farmville-nek mindig is lennie kellett volna. Retro grafika, rengeteg teendő a farmodon és egy felfedezésre váró világ körülötte. Külön imádom, hogy teljes magyar fordítást kapott így az olvasni tudó gyerekek totál belefeledkezhetnek…..
Aftershock N031 2012.06.29 16:13:00
A férfi betette maga után az ajtót, kalapját a szögre akasztotta. A kutya hangos szusszanással feküdt le odakint a lábtörlőre. Van, amikor inkább kint alszik, úgy látszik, ez is ilyen. Márton odalépett a polchoz, levett róla egy üveget, megszagolta. Mosolyában büszkeség is volt.…..
BB88 2012.06.30 22:43:56
Aftershock N016 2012.06.01 08:38:00
Első prágai áldozatát véletlenül fedezte fel. A fickó csak éjszaka mozgott, akkor is gondosan megtervezett útvonalon; hol élelmet szerzett be, hol üzemanyagot, de sosem volt kint egy óránál többet. Mr. N. napokig figyelte. Egy tömbházban húzta meg magát, vagy az is lehet, hogy…..
Aftershock N013 2011.12.17 13:16:00
Mire azok ott kint felfogták, mi történik, az egyikük halott volt. Úgy tűnik, nem szokták meg, hogy áldozataik bármit is tesznek, miután elkapták őket. És még valamit nem tudtak: Mr. N. nem az életét féltette, hanem mindazt, amit számára ez a világ jelentett. A hatalmat, a…..