Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Venyigeszú_de_Lucerna

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Milyen málác? 2007.10.25 08:00:00
Hiába keseríti meg milliók mindennapjait, hiába tud róla mindenki, a magyar politika a mainstream sajtóval karöltve söpri szőnyeg alá. Mintha nem is lenne ilyen. Mintha a statisztikákból nem látszana napnál világosabban, mi a helyzet. Kár tagadni: a fonyi fatolvaj, az olaszliszkai…..
w Ecce 2007.10.11 07:00:00
Egoblogba váltunk, de ez már nem öninterjú. Írt ez a szimpatikus, bár nem épp tájbaillő nevű fiatalember, Bukovics Martin, hogy szeretne interjút egy győri diáklapnak, Alternatíva címen. Sose hallottam róla (tiszteletpéldányt a szerkesztőségbe pls), és arra se volt még…..
Elképesztő, de aki ma reggel jegyet váltott a Sportuszodába, az egyik medencébe sem mehetett be, mert az úszómesterek elzavarták azzal, hogy mindegyik foglalt. A közfelháborodás hatására aztán megnyitottak 3 sávot, ahol át lehetett élni, milyen lehet Pekingben pillangózni. A Homár…..
w A rend hangjai 2007.10.04 07:30:00
Szép és dicső dolog könyékig dugni a toalettkacsát a magyar pártpolitika undorító vasúti vécéjébe. Van is riadalom a perem alatt, vonaglanak az ocsmány bacilusok, lárvák, puhatestűek, gerinctelenek és sejtmag nélküliek. Milliónyi baktérium fog elpusztulni. De a megbánás…..
w Találkozás egy fiatalemberrel 2007.09.26 19:00:00
163 millió forinttal támogatja az állam az MTV új animációs sorozatát, a Modern Képmeséket. Mint a WBlog megtudta, a sorozat szövegét Tóta W. Árpád, az Index főmunkatársa írja. Exkluzív interjúnkban tetemre hívjuk a fenegyerekként tetszelgő publicistát: miért és hogyan…..