Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zümm

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hősök 2006.09.19 11:19:00
A tegnapi eseményekről mindenki beszámolt már, sokan, sokfélekéépen fogják értelmezni, nekem ami lejött a HírTv közvetítéséből annyi, hogy a kissé remegő hangú riporter egy kis szerepzavarba került - minden bizonnyal a könnygáz miatt - és úgy képzelte, hogy a lyukas…..
zümm 2006.09.19 15:47:42
Sajnos, akármilyen ember-alatti, humanoidnak tetsző csürhe tör-zúz az örök vesztes, orbánführer úr folymatos bújtogatására, a kiváló és kifogástalan eleganciájú navracsics koronaherceg már megsejtette a valót, és jogos felindulása első hevében, sunyi sejtetésként tudatta is velünk, ahogy ő saját szemeivel látta: a kommunista, ravaszdi policáj direkte, mintegy prvokációként verte fejbe magát féltéglával, és futott meg meglehetős derűt és maga iránt mindent elsöprő tiszteletet keltve; provokáció!!! a szemét komcsik már az ultrák közé is betették a... szerette volna hörögni a tisztelet hiányában meg nem őszült fidesznyik.

Büszke vagyok arra, hogy nem vagyok korrekten kiegyensúlyozott. Sokkal jobban utálom a paragrafus-csavarás mögé bújó, sunyin vigyorgó, nagyokat markoló és zsebbe tömő, magát keresztény mázzal, evangélikusnak, reformátusnak és katolikusnak keresztelt utódokkal körülvevő (egykormég Cápalátogatás) Viktort és a könnyű lé látványától felzaklatott idegállapotú bandáját, a mosolygós Ádert, a köteles Kövért, álszent Pokornnyyit, a tündöklő elméjű Dajcsot, becsületesarcú Simicskát. Szeretem igazmondásukat: Dajcs üldöztetését és megfigyelését, orbánführer úr árnyalt megkülönböztetését választási program és kormányprogram között (ugyan, ő nem hazudik, nem, óóóóóóóó, dehogy); a közgyűléses-trükköt, amikor egy egész vagonnyi úriember hazudott és esküdött hamisan; rajongok a trükkös lakáscseréjéért, amikoris a köz pénzét egy mozdulattal privatizálta az amúgy anti-privatizátorként tetszelgő nyikhaj.
Szeretem, ahogy egyenesen, bátran kiállnak minden mellett, ami lehetetlen és felvállalaják az emberfelettit: visszaadják nekem dédszüleim szülőfaluját a Hargitán, elűzik a törököt, mielőtt még betette volna a lábát az országba, a tatárt és besenyőt pedig még születésük előtt neutralizálják - csak szavazzunk rá, ad ő mindent a nincsből, mert szeret, szeret, a szeretet erejével, nyájas mikrofonálvány Filippel, Csencselő Smit Pállal, bárgyú Mádlival és pengeszájú Mikolával együtt szeret, szeret. Csak bele ne dögöljek az ölelésébe.

De én nem vagyok jó, 64 vármegyébe való igaz hazafi, aki tör, rombol, lop, gyújtogat és úgy egyébként benzines üveggel sétál demonstrálni. Nem szeretem orbánführer urat, de nem szeretem a trükkösen meggazdagodott ellenpólusát sem. Elviselem őket, ennyi az egész. Dolgozok, és megpróbálom nem az ő minden lépésüket figyelni - mert nem érdemes, ugyanis az élet nagy egyenletében ők nem fonosak. Bolhafingok.

Arra fogok szavazni, aki kevésbé néz hülyének. Ez pedig nem orbánführer úr.