Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Minden_nick_foglalt_de_azert_is_csinalok_egyet_Lat

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan egy éve, hogy a Fezen fesztiválról írt cikkemben beszámoltam az Eleven Hold zenekar három és fél év kihagyást követő újjáalakulásáról – vagy legalábbis arról, hogy újra létezik egy Eleven Hold nevű együttes, aminek azonban alig van csak köze az eredeti csapathoz.…..
Minden_nick_foglalt_de_azert_is_csinalok_egyet_Lat 2011.08.11 12:20:14
Nem szoktam kommentelni, de e "kritika" mellett nem tudtam elmenni szó nélkül.

"Mint a szerelem lélek nélkül – az Eleven Hold új lemeze" című írás szinte semmit nem tartalmaz a lemezről. Olvastam, hogy mire van kihegyezve a cikk, de akkor miért ez a címe???

"zenekarvezetővé avanzsált Bodó Gyula" szerinted a régi felállásban Nap volt a zenekarvezető???

"tisztességes popszámok sorakoznak" POP???

Olyan embert kellett volna keresniük Nap helyett aki tovább tudja képviselni a zenekar szellemiségét? Neked senki nem felelt volna meg, hiszen a cikkből kiderül, hogy te csak Tamással és világmegváltó aurájával tudod elképzelni ezt a zenekarnevet.
Gusztustalan dolog azt feltételezni róluk, hogy a pénz miatt tartották meg a nevet.
Arra nem gondoltál, hogy van egy zenekar/baráti társaság aki hosszú kényszerpihenő után folytatni szeretné azt amit elkezdett és nem a pénzről hanem a zenélésről szól az egész???
Csak az veszi meg a lemezt, aki a kezében akarja tartani, hiszen minden számot meghallgathat a neten. Ez kicsit üti a pénzközpontú elméletedet, nem?

Zsolti maníros énekéről pedig annyit, hogy hallottad a régi felállás utolsó lemezét vagy koncertjeit? Nem hinném, mert akkor örülnél, hogy végre újra van egy olyan Eleven Hold lemez amiben lehet érteni a szövegeket és nem kell szövegkönyv mint az operában.

Szerintem nagyon erős lemezt hoztak össze a fiúK! Jók a dalok, szövegek és nem utolsó sorban nagyon jól is szól.

Sok sikert Srácok.

Ui.: sajnos a cikk tipikus magyar mentalitással íródott: nem a jelennek örülünk, hanem siratjuk a múltat.