Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyxű

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos a pórusokat ténylegesen összehúzni nem lehet, de számos módszer van arra, hogy kisebbnek látsszanak - legalább néhány órára.1. Tartsd tisztán az arcod!Triviális tanács, de tényleg ez a legalapvetőbb, amit tehetsz. A pórusok ugyanis tágabbnak látszanak, ha szennyeződéssel…..
Az Nemzetközi Automobil Szövetség által szorgalmazott 2013-as motorszabályok a csapatok, a motor gyártók, és Bernie Ecclestone ellenállásának köszönhetően megbuktak, és néhány hete, egy kompromisszumos javaslat után – ami az FIA számára is elfogadható volt – úgy…..
Egyxű 2011.08.11 10:08:31
A KDNP nyomására munkavállaló-barátabbá válhat az új Munka-törvénykönyve, csak indokolt esetben lehet kínozni a kismamákat és csak középvezetői szintnél magasabb beosztásban jár az első éjszaka joga. „Voltak eltúlzott passzusok a tervezetben, de reméljük,…..
 A Facebook alighanem megirigyelte a Google+ Huddle funkcióját és egy saját, Facebook Messenger nevű app-pal állt elő. Igen, külön alkalmazással, merthogy az FM nem az alap Facebook app része, hanem külön letöltendő. Az ötlet nagyjából ugyanaz, mint a konkurenciánál, vagyis…..
  Ezúttal egy 15 képből álló sorozat következik, melyben kreatív logók kaptak helyet. A márkanéven kívül mindegyiknél egy rejtett szimbólumot is megfigyelhetünk, ha odafigyelünk. 1. Black Cat   2. Airtime   3. BookCover Café   4. CodeFish   5. Egg   6.…..
Kapanyél Cserepes paradicsom 2011.08.10 09:00:00
A paradicsom az egyik legkedveltebb és legtöbbet használt étkezési növényünk.A városi emberek nagy részének nincs kertje, de nagyon szeretne saját nevelésű zöldségfélét fogyasztani. Ez természetes, hiszen ez biztosan biotermék és teljesen érett állapotban fogyasztható. Az…..
Augusztus 17-én rajtol Szegeden az olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokság, világszínvonalú komplexumban.   A pálya kialakítását 1979-ben kezdték el és 1981-ben debütált egy nemzetközi evezős versennyel. Ezt követően számos hazai és nemzetközi evezős,…..
Miről híresek az Izland elleni meccseink? A Mészöly-Knézy ellentétről.   Csapjunk a közepébe: Mészöly Kálmán és a néhai Knézy Jenő 1995 júniusában vesztek össze, amikor 2-1-re kikaptunk Izlandon. A tréner a meccs után a hotelba visszatérve már a hallból hívta az…..
Egyxű 2011.08.11 09:52:35
Az első japán kapszula hotel a 70-es évek végén nyílt meg Oszakában, hogy az üzletembereknek és az ingázóknak szállást nyújtson. Azóta a turisták egyik kedvenc szállásformájává váltak a kapszula hotelek.   Manapság a legtrendibb kapszula hotel lánc a 9H. A kilenc órás…..