Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rosencrantz

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
OTP -és vagy? Menekülj!+friss hír Egy cég, amiben érdekelt vagyok, ezért minden ügyét ismerem, veszélybe került, számlavezető bankja szó szerint szopatja  és ettől kissé kiborultam.Azt is bevallom, hogy a következő levél kitételével egyúttal abban is…..
Rosencrantz 2008.01.06 21:43:50
Jó cím, igaz? Amnesztiát kapnak hőseink, Tíbegnek ismét két keze lesz, Szukre meg Keresztes Máriával hetyeg alkonyattól pirkadatig. Frászt. Az előző részben ott hagytuk abba a kínlódást, hogy a tesók és a dokinő a Nagyon Titokzatos Hangfelvételt kagylózzák, de nekünk nem…..
Rosencrantz 2008.01.06 21:34:33
Nem bajlódunk az előző rész felidézésével, legyen annyi elég, hogy Zakkant már nincs többé (Mehón-Vidám Fijjugg 3-0), a tesók+Kellerman+Sára a dokinő faterjától nyúlt kulcs segítségével akarnak megszerzni valamit, MiszerKim meg kihúzta a gyufát Kellermannál. A szivarklubban…..
Akárhogy számolom, nem jön ki. Mert ugye január 31 napos, február 28, utána március 31, ujjak és ujjközök, ahogy az oviban tanították, kivéve persze júliust és augusztust, mert ugye Augustusnak is ugyanolyan hosszú hónap járt, mint nevelőapjának, Julius Caesarnak. De hát ezzel…..
Inkább vicces (vagy gusztustalan, ízlés dolga), mint jó játék a You Da Sperm, de a KMK a kreténségeknek is szívesen helyet ad. A program a spermadinamika első főtételét igazolja, miszerint az élet harc. Főhősünk egy ondósejt, amivel (akivel?) a petesejtig vezető hosszú és…..
Van nekünk szép új mr-ünk. Régen Magyar Rádiónak hívták, és ott volt a szentháromság a Kossuth-Petőfi-Bartók. Hallgatottsága gyakran alulról közelítette a nullát. Ugyanis, hiába volt többé-kevésbé igényes adás (nem a beszédhiba-maximalista Farkasházyra meg a…..
Rosencrantz 2007.12.14 00:01:36
Van az a Kiscsillag szám, hogy Ha én lennék a szerelmed, és van benne egy sor, hogy "Megszoknád a hús szagát / Megszoknád az ólmokat / Megszoknád az életem / Miként a sajátodat". Hát a levélírónak nem sikerült megszokni a hús szagát, ez van. Egyébként az…..
A lány, aki a vicces céges körlevelekre egyedüliként reagál, az mindig szerelmes, akámit is csinál. Ki érti azt, amikor egy lány és egy fiú sokszor találkozgatnak, programoznak, flörtölnek, láthatóan mindketten tisztában vannak a berne-i értelemben vett emberi játszma tétjével…..
14:44-kor kaptuk a levelet Andristól, aki ezek szerint 14:24-kor szakított. Első lépésként nekünk írta meg történetét, mi azóta megdöbbenve nézzük a monitorunkat. Andris fájdalommal búcsúzik szerelmétől. Mindez néhány sms miatt. Kivételesen ne szórakoztató posztra…..
Egy fiú megvallotta nekünk azt az esetet, amikor kidobott egy lányt, aki ráadásul külföldiül beszélt. Azóta is sajnálja. Mi sajnáljuk a lányt, főleg, hogy a fiú is küszködik bizonyos nyelvi akadályokkal.Nem azokról a szakításokról akarok írni, amikor engem dobtak.Olyan sok…..
Subba Subba szív iWiW: Szexistenem 2007.11.30 13:17:00
Kirívóan érdekes válogatás, csak most, csak nektek, csak a Subba oldalán. Itt barátságosan megfér egymás mellett Boncmester, és Tiqulo. Olyan változatos a társaság, mint egy általános iskolai farsangi bál. - Szexistenem - Gran Canaria trónján - Nézéseim - A párom -…..
a port.hu-n Dadus kerestetik, az ertéelen meg Kirakósjáték címmel futott, úgyhogy megkaptátok mindkettőt:) Kovac dokis indítás, jön vonattal melóba Joeval a mellén, bébiszitter nem ér rá. Dadus keresés indul, bár ennek, a múltkoriak alapján, gondolom Abby nem örül…..
Az alábbi történet egyszerre nyugtalanító és felháborító. A Zugügyvéd hallott már egy-két német vagy osztrák rendőrségi túlkapásról, de ilyen tényszerűen még nem írt le ide senki egy esetet. És az sem vigasztalhat bennünket, hogy nem csak itt korruptak a rendőrök, hanem…..
Minden férfinak van egy titkos álma: olyan barátnő, akivel a haverjai előtt is tud villogni+sportmeccset nézni+inni. Egyszerre legyen a legjobb haver és a legszexibb nő, na, ezt nehéz hozni. Főleg, ha közben a fiúban olyan régi mítoszok élnek, hogy a nő csak szép, de mindenféle…..
Rosencrantz 2007.11.17 00:46:06
Subba Budapest TV 2007.11.14 17:26:00
A Budapest TV számunkra a bolygó egyik legnagyobb rejtélye. Feldolgozhatatlan mennyiségű baromság kerül adásba, és egy bejegyzésben lehetetlenség összefoglalni ami ott történik. Valaki magyarázza már meg, hogy ki szórakozik velünk. Mi a jó ég van ezekkel az emberekkel?…..
Rosencrantz 2007.11.16 23:58:29
Lévai Balázs, a Társulat című valóságshow [1] (a műsorban az István a király című rockopera szereplőit keresik) zsűritagja és kreatív producere szépen csendben otthagyta a műsort. Az október 30-án sugárzott adásban már nem szerepelt a tévés személyiség, a stáblistára sem…..
Bár az alábbi kérdés egy kicsit Homárszagú, de azért némi jogi vonatkozással is bír. Ide tartozik az a Zugügyvédhez befutott információ is, hogy biztosítási ügyekkel foglalkozó ügyvéd kolléga feltételezése szerint nem tesznek jót az ítélkezési gyakorlatnak a…..
Egy Zugügyvéd olvasó küldte be azt a blogot, amelynek írója azon kesereg, hogy nem engedték neki lefilmezni a benzinkút számlálóját. A tiltásnál arra is hivatkozhattak volna,  hogy felesleges filmezni, mert a kút kamerája úgyis mindent rögzít. Mindenesetre a kútfej…..
Rosencrantz 2007.11.16 22:09:32
Talán Kiss István kolléga, és a Népszabadság nem sértődik meg, ha ezt a publicisztikát az idevágó publicisztikát a Zugügyvéd egy az egyben átveszi. Vajon tényleg olyan nagy bűn  a bírót köpködő vádlottat képviselni?   A Népszabadság is írt a bírókat ért…..
w A tök napja 2007.11.07 07:45:00
Vettem tököt, lámpást faragandó. Nekem töklámpást adott kezembe az Úr. Jó kis jack-o-lantern lett belőle. Babának tetszik, kurjongat neki. Nekem is tetszik, jól néz ki. Csudaszépen narancssárga a tök belseje. Még a Fidesz-narancsnál is szebb. KDNP-logónak pont jó volna. A…..
w Az erdő kapitánya 2007.10.22 09:00:00
Lelőtte a természetvédelmi őr a baltával rátámadó fatolvajt. Én már az eredeti hírből tudtam, ebből rasszizmus lesz. Ez azért van, mert kissé a jövőbe látok. De azt azért nem sejtettem, amit az Országos Cigány Önkormányzat közleményéből megtudtam délután: az áldozatot…..
w Ecce 2007.10.11 07:00:00
Egoblogba váltunk, de ez már nem öninterjú. Írt ez a szimpatikus, bár nem épp tájbaillő nevű fiatalember, Bukovics Martin, hogy szeretne interjút egy győri diáklapnak, Alternatíva címen. Sose hallottam róla (tiszteletpéldányt a szerkesztőségbe pls), és arra se volt még…..