Regisztráció Blogot indítok
Adatok
munkahelyijogvedelem

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
munkahelyijogvedelem 2011.08.12 11:51:30
@munkasterror: Szia! Durva, de paragrafus nincs erre. Csak arra, ha fel akarja használni, akkor a másik fél engedélye kell. Viszont ha azért rögzítette, mert más módon nem tudja bizonyítani az igazát, és a felvétel az egyetlen esélye és csak a bíróságon kerül elő, az nem jogsértő. Az más kérdés , hogy a bíró elfogadja-e vagy sem. Nem jogtalan eszközhöz folyamodik, de nincs más esélye , hogy ha letagadnak mindent mi folyt a kórházban.
munkahelyijogvedelem 2011.08.12 11:53:49
@munkasterror: paragrafus nélkül...

neoteny 2011.08.12. 10:27:14
@Gyulimali:

Precedensértékű döntés - A jogosulatlanul készített hangfelvétel perbeli bizonyíték

www.jogiforum.hu/hirek/22196

Nem sittelték le a készítőt.
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
munkahelyijogvedelem 2011.08.10 23:55:09
Végre valami jó ötlet. Én is ebben utazom. Meglelitek a lapom a faxbúkon Munkahelyi Jogvédelem néven. Nézzétek meg mire vállalkoztunk ott a leírás. Jelöljetek be. Legyünk minél többen. Ebben az országban sajnos a hatóságok tesznek a munkavállalókra. Amit szeretnénk Mi is (nagy vonalakban) , hogy a munkavállaló megtarthassa az állását úgy, hogy az őt megillető jogokat is megkapja. Már volt a héten 1 húzós "bevetésem" be kellet épülni 1 étterembe ahol szó szerint a penészes 1 napos kaját is megetetik a néppel, olyan kosz van hogy elhányod magad, mindent lep a penész stb.Persze bejelentve, kifizetve senki nincs erről egy 130 kilós gorilla gondoskodik ne kekeckedjen az ember. Rámmozdult, ha tudta tudta volna hogy a zsebembe pisztoly van... :) Csak a fizura meg a bejelentésre kérdeztem rá.Ha tudta volna ,hogy azért vagyok ott hogy beborítsam a faxa bizniszüket. :) "Ingyenmelósok" ,romlott kaják jó pénzért, se adó se Tb. Meleg víz nem volt "mert sokba kerül". Ráb....ak mert, van pár tucat videóm, képem elküldtem a NAV-nak és az ÁNTSZ-nek. A Belvárosban Pesten a VI. kerületben van a hely. Egyenlőre ennyit mondhatok pár nap és a youtube-on nyilvánossá teszem a videókat. Ha addig nem lépnek a hatóságok. Nem akarom hogy miután megláttam mi folyik ott, azt egyék az emberek. Ha lépnek akkor is nyilvánossá teszem. Pénztárgép nincs de még a számlatömb is fogalom. Azt elmagyarázták viszont , hogy kell lelépni ha jönnek a hatóságok. Egyenlőre ketten nyomjuk 1 haverral de össze kéne fognunk, mert vannak trükkök , hogy a kedves khmmm a tetves munkaadókat megszivassuk.

www.facebook.com/pages/Munkahelyi-Jogv%C3%A9delem/200617826659542

itt lehet lájkolni. Csatlakozzatok mert ott teszem közzé a videókat és küldjétek Ti is tovább. Várok mindenféle videót forgassatok de úgy , hogy ne legyen felismerhető ki készítette. Csak a szabálytalanságok legyenek meg. Maximum megvágom a videót. Felrakom a youtube-ra. Milyen ciki ha a kedves törzsvendég közli a vendéglőssel hogy X ember nézi a youtube-on milyen körülmények vannak. Természetesen az összes hatóság is megkapja. Sajnos ilyen "szemét" eszközökkel kell visszavágni néha, ez van. A vagyonőröknél a vendéglátósoknál és az építőiparban kezdjük a melót. Egyenlőre másodállásban, mert a főállásban keresek, a "simlimelóm" meg nem lesz úgyse kifizetve. Akinek tudok segítek. Megismétlem:Alapban az a cél , hogy az állásában maradhasson a dolgozó a jogai érvényesítésével.
munkahelyijogvedelem@gmail.com
munkahelyijogvedelem 2011.08.11 00:12:07
@_Molly: Így van. Sajnos Sok esetben el sem megy a Bíróságra a munkaadó, csak fellebbez levélben. Folytatja ugyanúgy a szemétségeit. Fel lehet hívni a figyelmét, hogy másképp is meg lehet szivatni. Még az előtt kell lépni mielőtt meglenne a baj.