Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemszarvasi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem tartjuk valószínűnek, hogy Storcz Botond a kajak-kenusok kapitánya, sírva kéri a receptet, az olimpiai felkészüléshez, látva kissé megnyúzott arcunkat  a Kenumaraton reggelén. Azért ne felejtsük el, hogy előző este még mi egy komoly versenyen álltunk helyt,…..
nemszarvasi 2011.08.16 23:05:23
@csalódott hercegnő: értelem:)
 Számos fantasztikus találkozáson vagyunk már túl szarvasi küldetésünk eddigi ideje alatt is, de azt már most kijelenthetjük, hogy ez az egyik legemlékezetesebb lesz. Kezdjük a témával. Tévé Maci! Hányszor láttuk, hányan nőttünk fel rajta? A magyar televíziózás…..
Tegnap, csörrent a telefon. A Vonal túlsó végén Hetényi István szólalt meg. Ő a Turisztikai bizottság elnöke a városi önkormányzatban. Mondta, hogy haltelepítés lesz a Szivornyánál. Ebben az volt a zseniális érzés, hogy eszébe jutottunk, és gondolta, hogy ez számunkra…..
nemszarvasi 2011.08.11 14:24:39
...nem mintha nem lenne elég sűrű így is a program, igazából kíváncsi vagyok a kérdéseitekre.  Iránymutatónak néhány segítség …. Pl: - Pici babával pihennénk Szarvason, de nem szeretnénk lemaradni a hétvégi babaúszásról , van-e a környéken egyáltalán ilyen…..
Köszönjük a sok gyógyulást és jó kívánságot tartalmazó üzenetet! Reméljük Áron végleg a gyógyulás útjára lép. Reggel korához képest:) egész frissen ébredve a Lux Panzió bár-recepcióján két kedves hölggyel találkozott, akiknek némi segítségre volt szükségük.…..
nemszarvasi 2011.08.10 17:19:34