Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Partjelző

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnapelőtt, azaz az Úr kétezer és tizennegyedik esztendejének január havának nyolcadik napján jelentkezett először a Magyar Nemzeti Televízióban a Szabadság tér '89 című műsor, amit Rákay Philip Úr, a televízió alelnöke vezetett, természetesen a költséghatékonyság…..
Partjelző 2014.01.10 17:22:11
@Okkoskka:

Hogy sétálhatsz be egy ilyen átlátszó provokációba?
Őt egyáltalán nem érdekli az igazság, csak sixx eredeti posztjáról akarja elterelni a figyelmet és a négy és fél éve nem létező Napkeltét gyalázni a mostani helyzet kritikája helyett...
Egy internetes szavazáson, pontosabban a Magyar Gyökérhatározó néven ismert oldalon arra lehetett szavazni két héten át, hogy ki irritálta a jónépet a legjobban 2013-ban. Persze mint minden ilyen esetben, nem lehetett csak úgy egy random személyt megadni (a szomszéd Pista, mert…..
Posztsorozatunk előző két részét itt és itt találják. JÚLIUS A Showtime bemutatta a Ray Donovant, szerettük, a magyar nézők júniusban meg a TV2-t szerették, azt viszont már korántsem, hogy VV Éva lejáratta az országot. Negyedik évadot kapott a Falling Skies, nem kell a…..
Partjelző 2013.12.30 22:44:54
@azAndor:

Azt nem várhatod tőlük, hogy a Borgiák Emmy-díjas magyar jelmeztervezőjéről beszéljenek, mert ebből csak két két dologról nincs halvány lila gőzük se, hogy kik voltak a Borgiák és ki volt a jelmeztervező...
Partjelző 2013.12.31 00:06:38
@pánpéter:

Peter Capaldit kihagytad!
Hogy lehetsz ilyen felületes?
„A dolog egyszerű. Ha megkérdem: »Gergő, hogy írhatsz ekkora hülyeséget?«, nem ugyanaz, mintha azt kérdeném: »Gergő: hogy lehetsz ekkora hülye?« Az első esetben úgy utasítom el a szavaidat, hogy téged érintetlenül hagylak, sőt jelzem, hogy több telik…..
Partjelző 2013.11.29 17:23:45
@tesz-vesz:

Minden szavad, amit ebben a témában eddig leírtál...
Ilyen egyszerú a válasz.
Két adás van hátra az RTL Klub őszének egyik újoncából: a csatorna ugyanis a kilencedik adás után leveszi műsoráról Sebestyén Balázs és Vadon János talkshowba ágyazott ökörködését. A hivatalos verzió alapján ebben semmi meglepő nincsen, kilenc részre terveztek, nem a…..
Partjelző 2013.11.28 08:52:12
@Dave_bloghu:

Tényleg!
A Szuperbojz gigantikus sikere után csak ő lehet a megfelelő ember.
Elég a kritikákat elolvasni..
Partjelző 2013.11.28 11:02:12
@Zb74:
Derekasan próbálod mentegetni, sikertelenül.
Litkai totális bukása volt...
VASÁRNAP És akkor lássuk, mi történik vasárnap!  20:29 Félóra eltelt a műsoridőből, és az égvilágon semmi nem történt. Volt egy közös Take That-dal, és Fábián Juli is énekelt egyet. Tóth Gabira most kivágott ruhát adtak, Alföldi Róbert 46 éves és egy…..
Jöhet ide Heynckes vagy bárki, túrót sem ér, amíg nem igazolunk mellé európai közönséget. Ha csak a nagyot álmodáson múlna a magyar futball sorsa, olyan jók lennénk, hogy magunkkal játszanánk VB döntőt. A kétévente aktuális Waterloo után mindenki tudja mi a baj, és ki a…..
A Fidesz nem hálátlan az ismert támogatóival. Kerényi Imre százmilliókat kap a kedvenc projektjeire. A korábbi KDNP alelnök Fekete György pedig 4,5 milliárdot kap az általa elnökölt Magyar Művészeti Akadémiára. Miközben a kultúra területén sokan a jogszerűen járó pénzeiket…..
Bevallom őszintén, magam is meglepődtem, hogy volt egy-két olyan szegmense a TV2 zenés műsorának, ami nem pusztán tetszett, de el is szórakoztatott pár másodperc erejéig, amíg rá nem jöttem, hogy mit is nézek. Egyértelmű, hogy nem én vagyok a célközönség, és nem is a szívem…..
comment:com No para, no fosó 2013.10.21 18:00:00
Még mielőtt szó érné a ház elejit (alert: tájszólás DIREKT), ezt nem én, hanem Szikora Róbert mondta a Vundersőn és Szuperszexi tegnap esti, második adásában, akkor, amikor Vadon János már nem egy testszínű ruhában, a seggén pelenkával rohangált a színpadon, hanem…..
A nap videója, mely egyszerűen annyira csodálatos, hogy már hamadszorra nézzük meg egymás után, Kálmán Olga Deutsch Tamás-interjúja. Ha bárki azt gondolta, hogy a politika mocskos és unalmas, sőt esetleg még tévéjétől is megvált, mert nincs benne semmi izgalmas, annak…..
A nap messze legbizarrabb cikkét a Blikk online kiadásán (hol másutt?) olvastunk, ahol nem csitul a Vundersőn és Zuperszexi első adásában elsütött Egervári-vicc keltette hullám: most éppen egy ketrecharcos mondta állítólag, hogy megruházza Sebestyén Balázst, mert annyira a…..
Partjelző 2013.10.18 11:20:52
@sixx:

Tisztelt szixx.
Ne törődjön velük.
Az Ön igazi tartalmakat hordozó posztjaihoz képtelenek hozzászólni.
Érdekes - ez visszakereshető...-, hogy azok alatt mindíg csak egy vagy két hozzászólás van.
Ahogy olyan tartalmú írást kell kommentelni, amely celebekről és celebműsorokról szól, csak úgy özönlenek a megjegyzések.
Mert ahhoz sem tanultság, sem műveltség, sem olvasottság, sem tájékozottság nem szükséges.
Ott lehet nyomni a gyalázkodást, vagy éppen a semmit ezerrel.
Persze, annyit is érnek...
Sebestyén Balázs és Vadon János új műsoruk, a Vundersőn és Zuperszexi első adásában (megsemmisítő kritikánkat a műsorról itt olvashatják) többek között a nemrég lemondott szövetségi kapitány, Egervári Sándor feleségével viccelődtek. Ez elég nagy bukóság volt, mert…..
Szép hely az agónia lágyvizű medencéje. Valljuk be, imádunk megmártózni, és aztán hosszasan elidőzni ebben a langymeleg rettenetben, ebben a jól ismert rosszban, amiről persze azt hihetnénk, hogy utálunk benne lenni, de mégis, amikor ki kéne belőle kászálódnunk, valahogy csak…..
Mi is csak most, másnap délelőtt vettük észre, hogy az Űbersőn és Vunderszexi tegnapi nyitó adásában nemcsak prosztósággal töltött humorbombonokat sikerült a közönségbe hajigálni, hanem egy vaskos kegyeletsértés is belefért a nyolcegyes holland szopórollerről szóló…..
Partjelző 2013.10.14 18:22:48
@#fodorZS:

Nemhogy álszent nem volt ez az írás, hanem a legfontosabb mondandók egyike.
MINDENT azért még Balázskának sem szabad...
Még akkor sem, ha szentül meg van győződve aról, hogy ő ezt is megengedheti magának!
Partjelző 2013.10.14 20:27:19
@Brekicc:

Az a Litkay, aki azt a fergetege, elsöprő sikert aratta a Superboyzal?
Azt ismeritek, amikor Egervári Sándor és Sylvester Stallone összecsapnak a nácikkal teletömött MTK-stadionban? Mert mi nem ismertük, úgyhogy nagyot néztünk. A futballokos Orbán Viktorral ellentétben sajnos be kell vallanunk: mind Zsigmond, mind Péterfy csak egyszerű futballhülye,…..
no emisszió Érinthetetlenek 2013.10.08 12:48:59
Nem tudom, igazat mond-e a Fenyő-gyilkosság perének - egyébként eskü alatt igazmondásra kötelezett - koronatanúja, Radnai László, amikor azt állítja: ajándéknak szánták Fenyő halálát Gyárfás Tamásnak. Nem tudom és - gondolom többmillió honfitársammal egyetemben - rá sem…..
Partjelző 2013.10.09 12:37:03
@s:
Kész szerencse, hogy jöttél te és minden tudatlant felvilágosítottál...
Jó tudni, hogy ilyen tájékozott emberek is élnek köztünk!
Partjelző 2013.10.09 12:43:35
@s:
Nincs kérdésem.
Hála neked, már mindenki, mindent tud!
Ha elütésről van szó, nálam hozzáértőbbet nem nagyon lehet a magyar internet ugarán találni, ezért is sírtam magam könnyesre (bármilyen gyerekes is ez) a Nők Lapja Cafe online kiadásán tegnap, ahol ugyanis sikerült elírni Dömsödi Gábor "Friderikusz és Hajdú Péter…..
Az Index úgy értesült, hogy távozik Gajdos Tamás, az ATV Híradójának népszerű műsorvezetője, miután szombaton elkésett, ezért a 25 perces Híradó végül csak 14 percben kerülhetett adásba, negyedórás késéssel (az adás itt nézhető meg).  Az ATV hírigazgatója, Németh…..
Partjelző 2013.09.25 15:26:37
Egy hete vezeti Obersovszky Péter a közmédia legfontosabb közéleti-politikai műsorát, Az Estét, és bár már a hír is felborzolta a kedélyeket, az, ami azóta folyik ki a képernyőből, minden károgó varjú legszebb álmát  überelni tudta. Eleve látszott már, hogy a Schmitt…..
Partjelző 2013.09.11 20:16:14
@MindjártTörölnek:

Rossz nicknevet választottál!
Téged sohasem fognak sehonnan törölni.
Aki ennyi baromságot képes összehordani, az direkt jó, hogy van egy fórumon...
Partjelző 2013.09.11 20:42:49
@MindjártTörölnek:

Mondom, sosem fognak törölni...
Olyan üdítően tájékozatlan vagy, hogy az mindíg jó...
Partjelző 2013.09.12 15:47:03
@MindjártTörölnek:

Cáfolod te saját magadat minden egyes megszólalásoddal, igaz ennek oka csak a felkészületlenséged és a tájékozatlanságod.
De ez nem baj,sőt, így vagy szórakoztató és mulatságos!
Szívből szurkolok neked, nehogy töröljenek, ahogy azt a nickedben oly bölcsen előre megjósolod...
Itt az ősz, hiába pasztellszínűek még a delek, ha a hideg estéken a tél már ott áll az ablakoknál, és úgy bámul be, mint valami b-osztályú horrorfilm sorozatgyilkosa. Nem elég ide a távfűtés, egy egész ország húzódik közelebb a tévékhez, hogy melegedjen. Hogy meséljenek…..
Nem mondjuk, hogy csodálkozunk a Kasza! című új talkshow első vendégének kilétén, hiszen pinázással mindent el lehet adni, még egy alapvetően sötét, és meglehetősen csehszlovák esztrádműsorra hajazó díszletbe telepített, láthatóan kényelmetlen bútorokon feszengő Kasza…..
Eddig túl sok mindenre nem lehet büszke a köztévé, már ami az olimpiai közvetítést illeti, amit ha feleolyan lelkesen és odafigyeléssel csinálnának, mint amiben igazán jók, azaz a nem kívánatos személyek kiretusálásában és a rendszer seggének alapos kinyalásában, máris…..
Partjelző 2012.07.31 11:23:17
@tintamin:
Nagyon jól tetted, hogy megkönnyezted, teljesen egyetértek veled!
Talán csak annyit, hogy aki elsírta magát az a Horváth Mariann volt.
Az a Horváth Mariann, akinek köszönhetően ma már nemcsak látom, hogy néha értem is, hogy mi történik a páston...
Néhányszor odacsaptunk már a bulvárlapoknak, amikor nemcsak a Mérlegeket kínálják meg életük összeomlásával, hanem globálisan fenyegetnek katasztrófákkal. Szegedi Erika, Magyarország főboszorkánya ismét a pánik- és rémhírterjesztést választotta, amikor dupla oldalon…..
Hajós András szerint Puzsér Róbert túlságosan szűkmarkú a pontozásnál.A Csillag Születik zsűrijében is akad olykor-olykor némi feszültség. Különösképpen, ha Hajós Andrásról és Puzsér Róbertről van szó. A két ítész gyakran keveredik verbális karatéba, ilyenkor…..