Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kundoo

13 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Börtönszleng Rianás 2011.09.15 08:14:00
Rianás: fingás – Bassza meg, ki fingott ilyen undorító büdöset, mi?! – kel ki magából Lófia zárás után. – Húzzon el szarni, mer' megfojtom! – Nem is büdös, naa! – védekezik Eszmeralda. – Volt egy zárkatársam, a Tojás. Olyanokat riant, hogy ha nyitva volt az ablak, a…..
Az elmúlt napok titkos pletykáit és sötét sikátorokban elsuttogott félinformációit sikerült mára bizonyossággá érlelni: a vendéglősök és séfek rettegve és reménykedve várt vendége, a mindig inkognitóban érkező, a világ legnagyobb hatalmú étteremkalauzának, a Michelin…..
A félig-meddig elpusztult Várkert-rakpart házaiban nemcsak politikusok, gyárosok és építészek éltek, hanem a Szovjetunió megdöntésére szerveződő emigráns orosz főtisztek is. A Várnegyed felújításával talán erről az UNESCO-által védett utcáról sem fognak elfeledkezni. A…..
hogyvolt Aranypart - 1x15 2011.09.15 08:29:00
A tegnapi, viszonylagos nyugalomban és lelkizéssel töltött epizód után remélem, ma már történik is valami, mondjuk 95D nekimegy Pittának rettentő csöcseivel, Levi meg összehányja az egyelőre még érintetlen táskákat a lakásba. Ezzel szemben egy olyan jelenettel nyitunk, amit már…..
November 8-án jelenik meg David Lynch kultikus filmrendező első szólólemeze, amit egyelőre mindenki az electro-pop skatulyába helyez (a lentebb hallható számból ítélve talán nem véletlenül). A Crazy Clown Time-ra keresztelt albumon még a Yeah Yeah Yeahs énekesnője, Karen O is…..
A dunai teherhajózás nem is olyan régen a közép-európai áruszállítás egyik meghatározó szegmense volt. Ma is az – de ma már a magyarok nélkül. Miért csak mi vagyunk olyan ostobák, hogy nem aknázzuk ki a Dunában és a Tiszában rejlő lehetőségeket? Teherhajók a…..
Megfogadtam, hogy nem foglalkozom Kertész Ákos amerikai Népszavában megjelent nyílt levelével – a nyílt levelekről általában is elmondtam már lesújtó véleményem. A legfőbb okom erre az volt, hogy a közélet ezen a szinten, pontosabban egy bizonyos szint alatt nem érdekel. Az…..
Ezt nem is kell nagyon cifrázni: Scarlett Johansson, aki eddig különös hangsúlyt fektetett arra, hogy ne pucérkodjon a vásznon készített magáról két aktfotót a telefonjával, és ezek a képek felkerültek az internetre.Sajnos azonban ezeket a képeket nem tudtuk megszerezni...
 ...ééés most van meg a 20 ezer dollár!!!Napok óta figyeljük, hogyan alakul az iEmu projekt sorsa a Kickstarteren, az érdekesebbnél érdekesebb projektet számára kezdő lökést megadó adománygyűjtő oldalon. Chris  Wade coloradoi programozó azt vette a fejébe, hogy a QEMU…..
„Amikor elment, a tévé előtt ültem és próbáltam figyelni az adásra, de mindig elkalandoztam. Ha most véget ér az, ami köztünk volt, akkor nem tudok ellene mit tenni” – az első megcsalást még el kéne nézni és meg kéne bocsátani, vagy azonnal kirúgni a vétkest?…..
A legújabb Google-mobillal kapcsolatban legalább annyi a pletyka, mint a következő iPhone-nal, Amazon tablettel kapcsolatban. Azt már tudjuk, hogy a Samsung fogja gyártani, de ez is csak egy elszólásnak köszönhető. Most újabb pletykákat gyűjtöttek össze, nem sok újdonságot tudunk…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
  Nevét nem kiemelkedő szakmai tevékenysége emelte közismertté, hanem az a sajátos Fidesz-kritika, amely szimbolikus élelmiszerek szimbolikus iratokra történő szimbolikus kenegetésében teljesedett ki. Több mint egy éve kaszinótojásos bevonattal illette az APEH székházában a…..
 Vasárnap ezen a blogon és Török Gáborén is jelent meg írás az Orbán-jelenségről. Török írásának nagy része könnyen védhető és mélyen igaz. Amivel mégis vitatkoznánk, ez a rész, különösen az általunk kiemelt: "Ebben a felfogásban ugyanis a politikus nem…..
Volt ő már minden: honi futballisten, örökké sértődött ember, fehérvári díszpolgár és a hazai kispadok ura. Mezey György hetvenéves. Mezey György megítélése a magyar futballszurkolók körében olyan hullámvasutat járt be az elmúlt 30 évben, hogy ennél nem is lehetne…..
Nyilván sokan látták, hogy néhány finomító szó, kifejezés bekerült az előző anyagomba. Nem, nem szartam be!Nem szoktam.Domonyai László már hat évvel ezelőtt is megígérte nekem, hogy ahol csak tud, keresztbe tesz, mert nem tetszett az egyik MTK-s cikkem neki.Tán nem nagy…..
A botrányos betelefonálós tévévetélkedők után idén az RTL Klubon és a TV2-n is megjelentek a jósműsorok. Az emelt díjas hívásokból évi tízmilliárdos hasznot húzó magyar médiavállalkozás a világ félszáz országában szédíti a nézőket. Az apró betűs részben maguk is…..
Nem szeret a szerződés szerint fizetni az Aegon - legalábbis naiv ügyfél elbeszélése szerint. Amit korábban biztosítottak és háztartási eszköznek nyilvánítottak, most nem fizetnek ki - már ha létezett egyáltalán a szóban forgó eszköz. (Kit érdekel, hogy van róla…..
Policity Adóparadicsom 2011.09.05 09:04:00
Egyre többször és több helyről hallani azt, hogy az egykulcsos adó eltörlésével többletbevételhez juthatna a kormány, ami a gazdasági szabadságharc közepette, és egy „harcos ősz” előtt nem jönne rosszul a költségvetésnek.Az MSZP és Szanyi Tibor régóta hangoztatja…..
 Akárhonnan nézem: Kertész Ákos belefingott a nulláslisztbe. Maga a nyílt levél valójában nem érdekes. Mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításhoz, Kertész Ákosnak is. Az írásból kiderül, hogy a szerzőnek nem a rasszizmussal van baja, hanem az…..
Matolcsy György jelenleg regnáló nemzetgazdasági miniszter, a Fidesz kormányra kerülésekor nagy ívű víziókkal álmodta meg a magyar gazdaság fellendítését. Az ezek alapján megvalósult gazdaságpolitikát a kezdetektől számos kritika érte, mostanra azonban odáig jutottunk, hogy…..
Chili paprikával, párbajtőrrel, fuvolával és más jellegzetes tárgyakkal fényképezte ismert nők kezeit Magyarország egyik legismertebb fotósa, Nánási Pál. A művészi képek szeptemberben láthatóak a Westend bevásárlóközpontban. A tíz elragadó fotó lehet az ihletője a…..
  Legújabb szenzációját a Zoorassic Park-ot hirdeti a Utah állambeli Hogle Állatkert az alábbi plakátokon. A május 14 és augusztus 31. között folyó promócióban 13 élethű dinoszauruszt varázsoltak, a Richter7 reklámügynökség kreatívjai az állatkert bizonyos részeibe, hátha…..