Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyulaiszilvi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kitti és Szonja blogja Játszanak 2011.11.14 09:49:00
Kitti és Szonja már jó ideje (kb. Szonja két éves kora óta) jól eljátszanak egymással. Már amikor. Ahogy az testvérek között szokás, összevesznek egy-egy játékon, hogy ki legyen a barna lóval, meg a tarkával, ki legyen az anyukája Anna babának és Dani-Bálint babának (Dani…..
gyulaiszilvi 2011.11.14 11:28:07
gyulaiszilvi 2011.11.18 11:04:25
jaj, még ezeket a játékokat is nézd meg mindenképp: www.marbushka.com (a honlapon meg tudod nézni kívülről-belülről mindet, és a játékszabályuk is letölthető) - csak bírj választani! :)
Hunor&Minka&Zsigu MinkaNap! 2009.12.12 04:54:00
A kis csomag névnapi meglepetés hagyományos úton érkezett a Világra, Anyukája hősies kitartásának és erő feletti teljesítményének köszönhetően. Kis búvárszivattyú, mint a Bátyja, ő is erőteljesen rácsatlakozott a MennyeiMannára és békésen lakmározik. Cucka vidám és…..
A hétvége az ünneplés jegyében zajlott. Szombaton - Kitti születésének napján - gyerekzsúrt tartottunk, vasárnap családi körben köszöntöttük fel 4 éves nagylányunkat. Sajnos megint nem kezdtem hozzá időben a szervezéshez és a születésnaphoz kapcsolódó tevékenységekhez -…..
Minél jobban öregszem, annál inkább válik kevésbé fontossá a pillanatok lencsevégre kapása és inkább maradnak az érzékszerveim által megörökítve és elraktározva. (vagy talán csak egyszerűen lusták vagyunk előkapni a gépet és így keresek elfogadható indokot rá?!) Így…..
 ..
gyulaiszilvi 2009.03.15 07:04:40
 Megvaaaaaaaan!!!!!!Utolsó pillanatban értem be, de ha minden igaz, 8.46-kor született meg, helyesbítés: 3015 g, azt nem tudom hány centi (azt hiszem 53 cm a kishölgy), de csodaszéééép!Piroska még bent van, pihen, 1 óra múlva jöhet ki. Remélem hozzájárul a fotó…..
Holnap reggel 8-9 óra között kéretik meghallgatni egy velem (is) készült interjút, mely betekintést nyújt a babablogok világába, megtudhatunk egyet s mást a motivációkról, a babablogok íróiról, ezen blogok jelentőségéről és szociális szerepéről. (no para, semmi mélységek…..
Ugyanolyan álmos délelőtt volt ez is, mint az összes többi... ugyanolyan nehezen ébredtem, (talán a hajnal 2-ig olvasásomnak köszönhetően?), Hunc ugyanolyan könnyedén pattant ki mellőlem, mint bármely más reggelen, és ugyanolyan vidáman duruzsolt attól a pillanattól kezdve,…..
gyulaiszilvi 2009.01.28 05:30:42
Szombatra esett a nagy nap, hogy Huncos kóbor fürtjei megzabolázását (azt a bizonyos bundesliga sérót vagy nevezhetjük a 70-es évekbeli flóverpóver ittragadt szellemiségének is) szakemberre bíztuk, enyém kedves fodrászlány személyére. És csak bízni tudok abban, hogy Hunor csak…..
Mára virradólag kaptam meg Katától és Pihütől, kedves blogtársaimtól, ezt az újabb kitüntetést, díjat, amely inkább egyfajta baráti ölelést, egymásragondolást jelent számomra."Igazából nem is jó szó rá a díj - szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés - inkább…..
Alig hiszem el, hogy már egy hete velünk van, Hunc. Szinte naponta fotózzuk, mert szinte naponta újabb és újabb dolgokra képes és egyik pelenkázástól a  másikig is képes valami új dolgot felfedeznie!Élete első hetében mindannyiunk mindennapjaiba rengeteg változást hozott:-…..
Hunor&Minka&Zsigu A döntés 2007.10.12 09:21:00
Nálunk is megszületett a  döntés őssejt levétel ügyben, miután hetek óta alaposan körüljártam/körüljártuk a  témát... mi levetetjük, igaz, nem a Fruzsi által ajánlott céggel, hanem egy másikkal. Többféle szempontot vettünk figyelembe (szállítást, tárolás…..