Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anikoo70

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tőkeerős hazai cégeket keresnek a bővítéshez - mert bővítés lesz!Hirdetésben keresi az új paksi nukleáris blokkok beszállítóit az Magyar Villamos Művek. Hogy pontosan mire és kiket, azt nehéz kihámozni a hirdetésből, ami a mai Napi Gazdaságban jelent meg. Egy biztos, a hazai…..
A másik tényező, ami felrúghatja a változó költségek havi tervét, az pedig a saját fegyelmezetlenségünk. Ha ismerjük a saját fogyasztási szokásainkat, akkor nem kell a fegyelmezetlenségünk miatt felborítani az egész tervet. Egy elvont példán bemutatva: tegyük fel, hogy…..
anikoo70 2012.07.18 15:20:48
@Gigabo: Szia Gigabo! Én is nagy spórolásban vagyok most és meg is néztem amit ajánlottál, nem tűnik rossznak!:) én amúgy ELMŰs vagyok és képzeld kaptam levelet tőlük, hogy ha időben befiztetem a számlákat, akkor szeptemberben kapok egy kuponcsomagot! Úgyhogy nagy kuponos költekezést tervezek szeptemberre:P
 Általában ez az a helyzet, amikor az ember először rádöbben, hogy mennyire fontos a takarékosság. Miután a nyakába vett egy 5-10-20 éves hitelt, van egy üres lakása, amit be kell rendezni, rosszabb esetben fel is kell újítani. A felújítás megérdemel majd egy külön…..