Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adrienn-B

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelenleg még csak tervezet szintjén vannak a változtatások, de érdemes már most foglalkozni velük, hiszen ha életbe lépnek – amit idén július 1.-től terveznek - jelentősen befolyásolhatják a kismamák és anyukák jogait, anyagi juttatásait!   Az egyik és legfontosabb…..
Adrienn-B 2011.08.24 21:20:30
@Dolgozó mami: Kedves Ági!
Köszönöm válaszát!
1 dolgot sajnos elszúrtam, de mivel első babám és senki sem figyelmeztetett, hogy hogyan működnek ezek a dolgok, így hibáztam.
A következő lenne:
Júliusban lejárt a GYED-em és a GYES-t a párom vette igénybe, hogy én tudjak 8 órába menni dolgozni. Eredetileg az volt megbeszélve, hogy szeptemberbe beszoktatom a gyerkőcöt a bölcsibe és október 3-án kezdek, persze csak szóban állapodtunk meg, én bíztam a szavában. Aug. elején történt, hogy felhívtak, hogy mégsem mehetek dolgozni. Ezek után felkerestem egy ügyvédet és az ő javaslatára elküldtem egy levelet, hogy aug. 15-től szeretnék munkába állni az összegyűlt szabadságaim kivételével. Így tehát júli 3 és aug 15 között fizetés nélküli szabin voltam, mert ugye GYES-t már nem kaptam, viszont még nem álltam munkába. Persze erről a főnököm tudott és nem volt kifogása ellene, de persze ezt sem írtuk le. Munkába viszont nem hívtak ez idő alatt sem. Remélem ez nem jelent támadófelületet.
Jogpont hálózatot ismerem hírből és már kiderítettem, hogy ahol lakom (Szfvár), ott péntekenként van ügyfélfogadás, uh. pénteken szándékozom felkeresni őket.
Adrienn