Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D. Winchester

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatjuk sorozatunkat, melyben gorcső alá vesszük a magyar kuponos piacon megtalálható weboldalakat,bemutatjuk az oldalak előnyeit, hátrányait, funkcióit. A mostani választás a Tsoonami.hu oldalára esett. A Tsoonami egy olyan kuponos oldal, amely csak a fővárosba kínál…..
A romániai piac, a Capital szerint, jelenleg 35 milliárd eurónyit tesz ki, amelynek csupán 2%-a az elektronikus kereskedelem.   Forrás: Szabadság "Ez azonban hamarosan nagy fejlődést fog mutatni, és várhatóan a következő öt évben eléri majd az 1 milliárd eurót. A…..
Ezt a bejegyzést főleg a szkeptikusoknak ajánlom, akik bár nyilvánvalóan mindenhol látják a kuponos hirdetéseket, ajánlatokat, átverésnek, lehúzásnak gondolják az egészet. Arra gyanakodnak, hogy az alacsonyabb ár, az a szolgáltatás csorbulásával,  a termékek minőségének…..
D. Winchester 2011.10.17 11:19:28
@vecseilaszlo: A szervizes résszel teljesen egyetértek, viszont a 2 pizza + 2 üdítővel nem teljesen.
Szerintem egy ilyen kupont olyan stratégiát követve is ki lehetne dobni, hogy egy nagyszerű ajánlat miatt olyanok is betérnek akik eddig nem tették.
Maximális elégedettség esetén akár vissza is térhetnek (bár a fenti példánál ugye pont nem ez történt) és itt jönne be a marketing csatorna amiről beszéltünk is az elején.
D. Winchester 2011.10.17 12:44:16
@vecseilaszlo: Először is köszönöm a kimerítő válaszod.
Mint korábban mondtam is, érdeklődök a kuponos oldalak/ aggregátor oldalak működése, fejlődése iránt.
Azzal amit írtál teljes mértékben egyet tudok érteni, egyébként rengeteg helyen olvastam, hogy milyen hosszútávú negatív hatásai lehetnek/lesznek ezeknek az oldalaknak.
Az hogy csak a legnagyobb kuponoldalak maradnak fenn az biztos, viszont szerintem Magyarországon ez a "lecsengési" folyamat még nem most fog elkezdődni.
Úgy vélem mivel a médiából és a sajtóból is az folyik, hogy a válság vége még közel sincs itt(nem vagyok szakértő de ebben én is biztos vagyok), így az emberek ha tehetik meg fogják vásárolni ezeket a kuponokat. Ki tudja mit hoz a jövő?! Lehet egy év múlva már az 50-60-70%-os kupont se tudja majd kifizetni.
D. Winchester 2011.10.17 18:58:16
@vecseilaszlo: Hát én is remélem, hogy nem jutunk idáig. Viszont szerintem a vásárlószegmens szűkülni fog egyre jobban az idő múlásával.
Arra is kíváncsi vagyok, hogy a legújabb kuponbotrányok (lehet, hogy csak számomra új) mennyire viselik meg az egyes kupon-cégeket.
Ahogy nézegettem a blogokat, ez a kuponvilágos, olajsütős kupon eléggé napirenden van. Még az is értesül róla, aki esetleg életében nem vásárolt kupont és nem is nagyon figyeli ezeket az oldalakat.
Gábor felfedezte a legeslegrégebbi kereskedelmi trükköt, amit már kőtáblában is megörökítettek. A Kuponvilágnál 16 ezer forintról 8400-ra leértékelt olajsütő szinte minden más oldalon 10000 forintba kerül alapból. Szerencsére az internet mindig segít:Reggeli kávé mellé a…..
D. Winchester 2011.10.14 16:43:25
@Vukki: Törvénybe iktatott, hogy minden hírlevélben legyen egy link amelyel leiratkozhatunk róla. Kétlem hogy ekkorát bakizna egy ekkora cég!
A mai bejegyzésben a teljesség igénye nélkül, ám igen pontos becslésekkel alátámasztva áttekintjük, hogyan alakult a hazai kuponos piac helyzete a kialakulását követő egy évben. Mely kuponoldalak törtek a magyar piac élére, mekkora ezen oldalak nézettsége, közösségi oldalakon…..
Már eltelt több mint egy hét a múlt vasárnapi maraton óta, így lassan illene írnom róla valamit, de nem nagyon tudom, mit mondhatnék eddigi legrosszabb futóélményemről. Megígértem itt is, meg az AF (Anonim Futóholisták) gyűlésen is, hogy nem fogok keseregni az idő miatt, de…..
Kuponvilág A kuponok világa 2011.06.23 09:00:00
 A kuponokon keresztül olcsóbban hozzájuthatunk ahoz a dologhoz amit el szeretnénk érni.Legyen ez utazás, sport, welness, étel, ital, szépségápolás a kuponvilág biztosítja ezt a számunkra!Viszont eladónak is regisztrálhatunk az oldalra. Meghívott személyenként 1000Ft-ot…..
Ate fut 0 2011.10.09 13:40:27
 "A férfi 20 éves koráig nő, utána már csak bojleresedik."A bölcsesség optikusomtól, öltözködési tanácsadómtól és kedves barátomtól származik, és sajnos tökéletesen igaz. Júliusban hallottam tőle, ekkor döntöttem el, hogy kezdek valamit bojleresedő…..
 A kuponoldalak magyar piaca egy évvel ezelőtt kezdett éledezni. Azóta számos szereplő jelent meg, és a kuponokat értékesítő oldalak száma egyre csak nő, úgy tűnhet, hogy a piac még közel sem telített. Van néhány hatalmas, egyértelműen nagy költségvetéssel rendelkező,…..