Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TSzabi

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött hát a várva várt nap 2012. szeptember 9. Ádám névnap és nem mellesleg a 27. Nike Budapest Félmaraton időpontja is. A szegedi csapat többféleképpen oldotta meg a fővárosba való feljutást. Volt, aki már hamarabb felment voltak, akik saját szervezésben jutottak fel, és…..
Hát itt volnék :) Megnéztem: nov. 5-én írtam utoljára, hűűűű de ciki :)Azt hiszem itt kéne boncolgatnom az okokat, csak röviden:1. Novemberre egy kicsit megszakadtam a munkától egyszerűen semmire sem volt időm. Bár élveztem a munkát is, rettenetesen hiányzott a futás, és ha…..
justforspite Runtilt Szeged 2012.03.26 10:15:00
  Lefutottam!! Lefutottuk!! Igen 4-en voltunk!! Sajnálhatja, aki nem jött, és otthon töltötte a délutánját.. Vagy az elfogyasztott 5ezer kcal tablettás bor és Hubertus, vagy netán akciós Jim Beam után, vagy éppen a vasárnap még jól bezabálok, majd hétfőtől kezdem a…..
Norcsi futóblogja 49. Negatív 2011.11.05 08:05:54
De én még mindig pozitív vagyok! :)Nem is tudom hol kezdjem... Talán ott, hogy miért maradt ki egy teljes hét a futásból. ó máj gád! egy teljes hét!!! Bár nem akarom túl részletezni, történt egy szomorú dolog a családban, amitől nem volt kedvem semmihez. Dolgozni, persze…..
Itt a karácsony, csingilingi, csingilingi a faágon. Már most utálod az egészet, főképpen magadat, hogy mit össze fogsz kajálni, előre lelkiismeret furdalásod van és nem tudsz másra gondolni, csak hogy hova kellene egy négypéldányos kérvényt fogalmazni, hogy azonnal tiltsák már be…..
MCM Markocsán Sanyi, a Futóklub egyik oszlopos edzője hatalmas ötlettel állt elő: ismerjük meg egymást civilben. Most pénteken lesz a buli az "Elektromos Étteremben", Facebookon lehet jelentkezni. Sanyi levele: Tudtad, hogy Dagadt Köcsögnek van olyan cipője, amin nincs pipa…..
TSzabi 2011.12.06 21:16:46
05:25:41Nem egy szép idő, sőt életem egyik legrosszabbja, de hát ez van.A volt a baj, hogy tényleg elhittem, hogy 5 órán belülire tudom szorítani. Egész jól összejött az edzés szeptemberben, volt még hosszú is, bár rendszeresnek azért nem mondanám. Az időim is javultak,…..
TSzabi 2011.10.05 14:45:33
@norcsifut: @Raиdoм_: Dettó ugyanez munkahelyen :) Hanyadik lettél? Erre elkezdem magyarázni, hogy ugye vannak korosztályok, meg összes induló, de ebbe benne vannak az ekiden és a staféták is... (jön a kérdés mi az az ekiden?) ilyenek. Az érem meg! Hűű Szabi te nyertél :D Igen, tapasztalatot, azt nyertem, kalóriát viszont veszítettem ;)
@norcsifut: "Ez minden alkalommal nehéz, hiába van már tapasztalatom benne, de én mégis ezt a nehézséget szeretem az egészben." Ezt szépen írtad :)
Nem tudok élni nélküle, hát élek vele...Persze mi mással, hát a futással!Rég nem írtam már megint, de holnap maraton, így gondoltam írok egy kis ráhangolódó írást. Edzegettem, ahogy időm engedte, még futottam egy hosszabbat is - 23 km-t, nem volt rossz, de valami nagy…..