Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Illangó2011

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Elég erőteljesre sikerült a Kertész Ákos gyalázás. Na, nem mintha én szeretném őt, de az biztos, hogy mondanivalójának finomabb értelmezésével szinte mindenki egyetért Magyarországon. Legfőképpen maguk a politikusaink. Azok a nagyjaink, akikre ma felnézünk, Adytól,…..
A madridi ifjúsági világtalálkozónak volt egy jezsuita szervezésű előkészítő programja, a magis. Ennek keretében a világ minden részéről érkező 3000 fiatal találkozott Loyolában augusztus elején. A loyolai lelkigyakorlatos ház hatalmas parkja, ami egyébként a csend szigete, most megtelt lüktető…..
Okkultizmus, ezotéria, jóga, természetgyógyászat, homeopátia, kineziológia, pránanadi stb. – megannyi gyanúsan csengő szó egy igazi hívő keresztény fülének. De vajon valóban így van? Mert bizony a mai világ szellemi szupermarketje egyre növekvő kínálattal rendelkezik…..
Lássuk röviden a csecsemőkeresztelés történetét a kereszténységben. Az újszövetségi Szentírásban felnőttek keresztelései vannak leírva. A legismertebb történet az Apostolok Cselekedeteinek 2. fejezetében olvasható. Jézus feltámadása utáni első Pünkösd napján leszáll a…..