Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Efacska

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajas Kenyér Esküvőztünk 2013.07.15 21:04:57
A júniusi hosszú otthon tartózkodásunknak az igazi oka az esküvőnk volt Zsoltival. A 3 hétbe bele kellett férnie egy lánybúcsúnak, a szervezésnek, az esküvői bulinak és valami “nászútfélének” is, csak hogy kerek legyen minden. Az utóbbi egy évben minden szabadidőnkben csak…..
Zsófi korábban itt. Szerda van. Zsófit várjuk. Nem szoktam az intro előtti részekről beszámolni, itt mindig „csak” a korábbi részek idevágó jelenetei futnak. Most egy kicsit meglepőek: Zsófi első jelenésekor zajló eseményeket idéznek. (Könyvekről, amelyek a pszichológus…..
Körülbelül azóta ki voltam éhezve egy jó steak-re, amióta a húsos pályán rendszeresen sütöm őket. Annyira jól néznek ki, jó az illatuk, szó szerint öröm rájuk nézni. Gondolom az evés része is ilyen lehet a vendégeknek az asztalnál. Főleg akkor sóvárgom utánuk, ha éhes…..
Az utóbbi pár évben igen divatos lett. Mindenki érdeklődéssel kapja fel a fejét a téma hallatán és csüng az előadó szavain, hogy mi is ez valójában, mert ez az, ahogy általában nem főzünk otthon.Az igazság az, hogy az én fejemben volt némi köd a téma kapcsán. Félreértés…..
Vajas Kenyér Gasztro filmajánló 2011.11.01 15:15:00
Összeszedtem néhány filmet, amik a gasztronómiáról és az ételekről szólnak. Ezek szórakoztatóak és bepillantást engednek egy másik világba.   Babette lakomája (Babette’s Feast) Babette egy francia nő, aki elkerül egy dán kisfaluba. Házvezetőnő lesz egy…..