Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rozsdás kasztni

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Robogó Hol az akksi? 2012.03.07 10:00:00
Előfordul, hogy közös kalandjaink vannak a Winklerrel. Tegnap például áthívtam, hogy mutassak neki valamit, aminek apropója és tárgya az az apróság, hogy én is vettem egy XJR-t. Méghozzá nem is ezerkettest, hanem ezerhármast, sőt fekete is, nem kell átfényezni.96-óta recskázok…..
Az elején elmondom: nem túlzás az ország legjobb, legmozgalmasabb, legváltozatosabb autós eseményének nevezni a nyíregyházi KGST Partyt. A Múzeumfaluban vártuk a díjátadót Idén először sikerült megoldanunk - bár csak egy éjszakára - az ottalvást is, így azt gondoltuk,…..
Rozsdás kasztni 2011.09.04 20:49:53
@saab cabrio:
Tudod, ezeket a "romokat" sok ember megbecsülte régen (és ma is), és cserébe becsülettel elvitték az úticéljukra ezek a vasak a gazdit.
Nem romok, régiek, egy letűnt kor gyármányai.
Aki így vélekedik róluk, mint te, annak valószínűleg még ilyenje sem volt akkor.
Rozsdás kasztni 2011.09.04 21:11:50
@saab cabrio:
2011-ben már könnyű elavultazni, mert van mihez hasonlítani. De akkor? Örültél, hogy van, ment, megállt, elvitt A-ból B-be.
Lehet őket hasonlítani bármelyik korabeli nyugati géphez, de felesleges.
Már csak árban sem egy kategóriák voltak.
A megbízhatóságuk meg, egyenesen arányos a törödés mértékével. Ma sincs ez masképp, maximum nagyobbak az intervallumok.
Rozsdás kasztni 2011.09.04 22:47:17
@saab cabrio:
Fiat 850? :) Ehh. Ritka és irigyelt autó volt, skoan vágytak rá. Talán ezért is hallani róluk legendákat, mind sebességről, mind mesés fordulatszámokról.
Ültem benne. Kényelmesebb, mint a Lada? Nem. Halkabb? Azt sem mondanám. Ugyanolyan mókás régi autó az is. :) Az idő meg sok mindent megszépít ugye... Na meg, mindenkinek a sajátja a jobb. :)
Vágd rá kapásból ha tudod: milyen szín ez? In Vino Veritas, tartja a közhely. A Vino klasszikus formájával valóban jól mutatna egy fürt szőlő mellett - még akkor is, ha 10-ből 9 embernek ez az idegesítő baromság jut eszébe. Nekem valamiért továbbtekeredik az agyam és nem tudom…..