Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Micmackó

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még májusban írtunk a budapesti Il Basilico olasz étteremről, összességében negatívat: a salátát, a profiterolt és a fura számlát kifogásoltuk. Mint kiderült, ezzel nem vagyunk egyedül - és ami az egészben a legjobb, az étterem sem hagyta annyiban. A vendégeket gyépéseknek, az…..
Micmackó 2011.08.09 10:15:20
Én már többször voltam étteremben Bónuszos kuponnal kajálni. Többek között a basilico-ban is, júniusban. Én semmi negatívat nem tapasztaltam, a kaja jó volt, a tenger gyümölcsei spagetti örök emlék marad. A számla is rendben volt. A pincérek sem voltak bunkók. Ritkán járok arra, de ha mégis, semmi ellenérzésem nem lesz bemenni oda.
A Bónusz oldalán egyébként fent voltak ezek a feltételek és facebook oldalukra is felrakták, hogy asztalfoglalás szükséges. Sokan is voltak, mondta a pincér, hogy nagyon sokan az utolsó napokra hagyták a kupon beváltását, ahogyan mi is.
Amúgy minden éttermes bónuszos kuponra rá van írva, hogy a számla kérésekor kell átadni, ellenőrzik az érvényességét és ha rendben, levonják a kedvezményt. Ez itt is, és más éttermekben is így történt, engem ezzel soha nem szívattak, mert vettem a fáradságot és elolvastam mi van ráírva. Ha nem olvasta el akkor nem értem miért kapja fel a vizet. Ha féláron akarok valahol kajálni, legalább annyit megteszek az 50% kedvezményemért, hogy a feltételeket megnézem és betartom. Ezért szerintem nem az éttermek köcsögök, hanem az aki féláron akar felvágós vendéget játszani, ha meg rájön, hogy ezt benézte, akkor névtelenül fröcsög az interneten. Én fizetésből élek, így kupon segítségével tudom megengedni magamnak, hogy egy-egy jobb éttermet kipróbáljak, és nem arra használom, hogy játsszam az újgazdagot és alázzam a pincéreket, meddig bírják cérnával. A nővérem is vendéglátózik, és sosem a jobban szituált vendégek a prosztók vele, hanem a fogtechnikusok... Ha hülye vagy lásd be, miért kell hepciáskodni? A felháborodás szerintem csak akkor lenne jogos, ha a pincér annak ellenére nem akarta volna elfogadni a kupont, hogy időben szóltál. Ő a szabályoknak megfelelően járt el, a vendég meg nem. Akkor most kinek is van igaza?