Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zorro172172

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Azt mondják, erőszakos huligán, agyatlan gonosztevő, bűnöző, anarchista vagyok. Azt mondják, hiányzik belőlem a megfelelő tisztelet a hatóságok és az emberek tulajdona iránt. Azt mondják, önkényes pusztításokban veszek részt és felfordulást okozok, csak azért, mert…..
Az önmaga és a világ által generált adósságválságban lassan fulladásos jeleket mutató Orbán-kormány szánalmas kísérleteket tesz arra, hogy befeketítse, a nyomor, a pusztulás időszakának tüntesse fel Magyarország 2002 és 2010 közötti történelmét. Ezért az aláíbbiakban…..
zorro172172 2011.08.09 00:14:45
@rókafogta: Rövid távú megoldás az infláció felpörgetése, ezért nem akar csatlakozni pl. Csehország és Lengyelország, mert elvesztik ezt a lehetőséget. Természetesen az infláció két élű fegyver, könnyen visszaüthet. Költségvetéskészítéskor beterveznek X Ft bevételt és X+kicsi kiadást: infláció miatt a a bevétel megnő de a kiadás nem változik, mert csak ennyit terveztek. De ez a megoldás rosszul is elsülhet, nagyon okosan kell bánni vele, itt a hiba: kevés olyan értő közgazdászunk van, akit a hatalom közelébe engednek.