Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dolcetti

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is, annyira snassz már, hogy mindig ilyenkor jönnek elő a dublőrjeim, azt beszélik a nagy szart. Ne dőljetek be az ilyennek. Most jöttem csak haza, reggel írtam az utolsó kommentáromat. Az ál én-t bannoltam, már biztos van vagy a 6. ilyen nagyon vicces kölök. Amikor reggel…..
Az Airborne Herot készítők másik mestermunkája. Bár feltűnni nem hiszem, hogy sok embernek fel fog, de ne tudjátok meg, milyen nehéz volt az elején 3 féle hangzást megtalálni, hogy egyben lejátszhassam, illetve a végén megfelelő képeket szerezni... Ja és az Assholer egy elírás…..
GTA sorozatra rossz szavunk nem lehet, attól függetlenül igen szórakoztató bugokat és fejeket prezentál. Az első emberke az Adidas modelliskolán végzett, mimikája lenyűgöző.Küldte: D Shadow Következő képet Bence küldte. A sapka szövege elmond mindent. Aztán jöjjön egy…..
Két igen vicces jelenet 2008-as focis játékokból. Az első nem is biztos hogy bug, de teljesen mindegy, én igen jót kacagtam rajta. FIFA 08-ból van. Ezt még Illés Bé(n)la is belőtte volna :D Napokban bemutatok még egy igen érdekes hibát a FIFA 08-ból. A második meg a PES 2008-ból…..
Aki látta a Mesterlövész IV 3/4 videómat tudja, hogy Stellát bizony megszállta az ördög, és a fejével megmagyarázhatatlan dolgok történnek. "korogyi" egy hasonló, nagyon érdekes jelenetet fedezett fel a FIFA 08-ban, érdemes a bíróra figyelni! Köszönöm a videót!..
Pár száz "drágalátos tüntetőnek" köszönhetően nem tudtam ma reggel elmenni ahová akartam, szóval inkább befejeztem a második videót. Kicsit "szakmaibb" lett mint az első része, így itt (szerintem) kevesebb a poén, de informatívabb. Mint mindig, az otherworld…..
Nos, kellemetlen ezt írni, de ez van.Mint közismert, volt egy kis kémprogram gond a gépemmel, újra felraktam a winfost windowst, és nem működik (még) pár kellék, ami elengedhetetlen egy új videó elkészítéséhez. Higgyétek el, nekem a legkellemetlenebb, de nem tudok mit csinálni…..
Látom, nem hagyott benneteket sem nyugodni az igen férfias hableány képe, kaptam rendesen saját verziókat. A legjobbakat megcsodálhatjátok itt. Beküldte: Norba,Latka-X,Bálint,Roly,Froster,Shirin,NaccsanyiEDIT: Na ez az utolsó a témával kapcsolatban, de ExtremE beküldött egy borítót,…..
Budiolvasmánynak tökéletesen megfelelnek a reklámújságok is, éppen a Cora prospektust lapozgattam, amikor valahogy megakadt a szemem egy 499 forintos játék borítóján.Lehet, hogy én vagyok paranoiás, írjátok meg ti is így látjátok-e, de nekem ez a hableány marhára habfiúnak néz…..
Nincs még egy olyan játék, amely ilyen szép Powerpoint grafikákkal dolgozna! Soundtrack: Guano Apes - Lords of the boards Pink Panther ThemeTovábbi információk a videóhoz az otherworld blogon UI: Köszönöm azoknak, akikkel ma(szerda) elvileg találkoztam volna játék ügyben, de még…..
A "Mattel" impérium 1993-as próbálkozása a kislányokat átcsábítani a sötét oldalra.Hát ettől csak még tisztábbak lettek mint azelőtt...A játék licensze lejárt, úgyhogy (sok másik régi játékkal együtt) ingyenesen letölthető retro játékok oldalakon ..
Egy modern kori agyrém, amikor minden 5 perces trendnek kell egy külön játékot készíteni.Ami nincs megemlítve:-A zene állandóan ismétlődik!-Ha az ember egy pályán nem tudja teljesíteni a feladatot, kezdheti LEGELŐLRŐL!Soundtrack:Scooter - Faster,harder,scooterPennywise - God save…..