Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sz.elotorlesztes

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A központi vagyonújrafelosztás egzotikus formája a lakóhelyen nem bejelentkezésért visszamenőlegesen kiosztott 3 évnyi büntetés, amivel naiv soroksári lakos csak 3 évvel a rendelet után a késedelmi kamattal terhelt büntetés-adó kombóval együtt értesült: 2007-ben vásároltam…..
Bár a Balatoni Hajózási Zrt. egyezséget kötött a MÁV-val, miszerint MÁV-Start kártyával egy sor kedvezményt vehetnek igénybe a Balaton vizén utazni vágyók, erről nem tájékoztatta az összes jegykiadó kisasszonyt. Szandrának is ezért kellett veszekednie nem keveset Tihanynál.Egy…..
Sz. hasonlóan járt, mint József, ő sem szeretett volna előre többet fizetni, egy hiba miatt azonban ez mégis megtörtént. És a szolgálatót, jelen esetben a K&H ugyanúgy megpróbál mindent, csak hogy ne kelljen visszafizetnie a jogtalanul levont összeget. Volt nekem egy…..
Sz.elotorlesztes 2011.08.08 19:01:31
Itt írom a történet végét:

1 évvel a panasz leadása után kaptam levelet a PSZÁF-től, hogy a K&H Bank jogosan járt el velem szemben akkor, amikor nem utalta vissza az engedélyem nélkül betörlesztett pénzt.
A PSZÁF-ben kellemes meleg volt, segítőkész ügyfélszolgálat, csupán csak nem segítettek. Látszatszervezet, nulla hatáskörrel?

Fenti kommentből látható, hogy a K&H Bank sajtósa / akárki figyeli az internetet és aggódik a vállalat hírnevéért.
A pénzt végül megkaptam, visszautalták, DE! hónapikg ültek rajta és semmiféle kártérítést nem kaptam, az ügyvédi költségemet sem fizették meg.
Plusz a megaláztatás, amiben akkor volt részem miután bementem a helyzetet tisztázni a K&H Bank Móricz Zsigmond körtéri fiókjába: Illető hölgy vigyorogva közölte velem, hogy felejtsem el, a pénzemet nem fogom visszakapni.
Itt már szikrázott a szemem és felemeltem a hangomat, erre kihívta biztonsági őrt. Ez volt az a pont, amikor írtam a Homárnak, ügyvédet fogadtam, és panaszt tettem a PSZÁF-nél.
A K&H Banknak üzenem, hogy az a nőszemély az ügyfélpultban a cég arca, és kimutatta foga fehérjét.

Azon kommentelőknek, akik nem tudnak olvasni, illetve a rosszindulattól / irígységtől szelektíven látnak:

BIRKÁK! Amíg egymást utáljátok, és örömködtök, ha valakinek rossz; nincs összetartás,addig merik ezt megcsinálni az emberekkel az élet minden területén.

Hamarosan jövök, nem hagyom magam, következik a UPC!