Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zeusz67

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az önmaga és a világ által generált adósságválságban lassan fulladásos jeleket mutató Orbán-kormány szánalmas kísérleteket tesz arra, hogy befeketítse, a nyomor, a pusztulás időszakának tüntesse fel Magyarország 2002 és 2010 közötti történelmét. Ezért az aláíbbiakban…..
Zeusz67 2011.08.08 17:19:40
@tede: Nos ... lehet, hogy te ezt hallottad, de én másra emlékszem. Én pont arra emlékszem, hogy ez a Gyurcsány nevű ipse folyamatosan arról beszélt, hogy az embereknek ki kell venniük a részüket a mindennapok költségeiből, felelős döntéseket kell hozniuk ... volt valami vizitdíj is, amit be akart vezetni ... egyrészt az egészségügynek plusz bevételt teremtve, másrészt erre a viselkedési formára fokozatosan ránevelve az embereket ...... deeeeee .... aztán volt valami szociális népszavazás, ami mintha éppen arról szólt volna, hogy nem nem, az embereknek csak tartaniuk kell a tenyerüket és a jóságos állam majd kifizeti helyettük ...... vagy rosszul emlékeznék???
Zeusz67 2011.08.08 17:26:12
@derelyegrádi szellem:

Nagyon jó meglátás .....

.... ööööööö ...... eddig melyiket is ítélték el???

Emlékezetem szerint az egy Zuschlagot ... pedig Hunvalddal már vagy 3 éve küzdenek, de nem sikerült egy épkézláb vádpontot sem bizonyítani ellene ... valahogy ... Hagyóról sem lehet hallani, amióta letartóztatták .... még a hivatalos vádat sem tudjuk ellene .... vaaaaaagy ... nem is a vád az érdekes, hanem hogy mindenkiben az ragadjon meg, hogy letartóztatták???? Pedig ... már vele is másfél éve küzdenek ...

(Félreértés ne essék, ha bűnös, rohadjon meg a börtönben ... de az, hogy bűnös, egyikről sem bizonyosodott még be!!!)
Zeusz67 2011.08.08 17:27:51
@CyberPunK:

Szerintem mielőtt eme nemes tettre ragadtatnád magad, keresd elő azt a bírósági határozatot, amit ebben a kérdésben hozott a bíróság .... Abban az áll, hogy NEM TÖRTÉNT ADATHAMISÍTÁS!