Regisztráció Blogot indítok
Adatok
next.123

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptember 25-én kerül a boltok polcaira a Green Day ¡Uno! című új lemeze, ami egy gigantikus projekt első része, lévén még idén novemberben jön a ¡Dos!, jövő januárban pedig a ¡Tré!, amik szintén teljes értékű stúdióalbumok lesznek, szóval jó sokáig lehet majd a Green…..
Zombik, besúgók, szeszcsempészek és további rosszéletűek veszik birtokba a hazai vásznakat. Heti bemutatók. Drága besúgott barátaim Magyarország válasza A mások életére: sugdolózás árnyékolta barátság, lánya (Cserhalmi Sára) rendezte apa (Cserhalmi György).…..
next.123 2012.09.13 23:24:16
Október másodikán jelenik meg a Muse 2nd Law című albuma, amelyről itt egy új klip a Madnesshez. A videóban két fiatalt láthatunk, ahogy dohányoznak az üres buszon, miközben kint zavargások törnek ki és összecsapnak a roham rendőrök a rendbontókkal. A férfi és nő viszont egyre…..
A Foo Fighters az angliai Reading fesztivál zárónapján lépett fel és adott egy két és fél óra hosszú koncertet, aminek a végén Dave Grohl azt is megemlítette, hogy hosszú ideig ez volt az utolsó fellépése a zenekarnak. A frontember a These Days című számukat Kurt Cobainnek és…..
Opposites címmel szeptember 17-én jelenik meg a Biffy Clyro hatodik albuma, aminek a Stinging Belle lett a felvezető kislemeze. A dalt ráadásul klipesítették is, amit Magyarországon a Lángoló Gitárok olvasói láthatnak először. A skót rockzenekar új anyag dupla album lesz, amik…..
Jack White Third Man Recordse adja ki a White Stripes 1997-es detroiti koncertjének hanganyagát, ami az azóta már feloszlott zenekar első fellépését tartalmazza majd. A Third Man's Vault Series keretein belül megjelentett csomagban a Lafayette Blues és a Screwdriver dalok lesznek benne…..
next.123 2012.07.17 05:50:43
@Söci: hány apádtól jutott neked ilyen remek ízlés?

"Little Cream Soda" "Ball and Biscuit" "Catch Hell Blues". Hogy adjak egy kis ízelítőt.

Jack White műrocker? Na itt elnézést, de menj a p*csába :D A Rolling Stones magazin nem véletlenül választotta meg minden idők 70. legjobb gitárosának. Két héttel ezelőtt volt szerencsém látni élőben és én mondom, hogy minden forintot visszakaptam. Élményben.
Jack White a hiphop-videók első számú rendezőjével, Hype Williamsszel állt össze, hogy elkészítse legújabb klipjét a tavasszal megjelent Blunderbuss albumról. A háromperces videóban White egy törvényen kívülit játszik, aki egy sportkocsival menekül a rendőrök elől, hogy…..
next.123 2012.07.17 05:41:03
Helyi idő szerint délután 4 órakor omlott össze a színpad a torontói Downsview Parkban, ahol a Radiohead lépett volna fel szombat este, írja a CBC News. Egy személy a helyszínen meghalt, egy másikat súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba. Legalább három további sérültet…..
next.123 2012.06.17 19:00:20
@Mr SubZero: te be vagy gombázva ?
Európa huszonöt legnagyobb fesztiválja közül a Sziget lett az első a kontinens legjobbjait versenyeztető European Festival Awards-on. Fesztiválok esetében ez a legnagyobb presztízsű elismerés, aminek díjátadó gáláját szerda késő este tartották a hollandiai Groningenben. A…..
Mostanában talán a szokásosnál is jobban a szívás körül forog Snoop Dogg élete, épp a minap írtunk róla, hogy már megint letartóztatták marihuána birtoklásáért, ám ennél is újabb hír, hogy a rapper az idei Coachella Festivalon fog bemutatni egy a nevével fémjelzett…..
next.123 2012.01.13 18:14:24
Azt már ugye megírtuk a hétvégén, hogy megszületett Beyoncé és Jay-Z első közös gyermeke, Blue Ivy Carter, akiről valószínűleg mindenki hallott már az elmúlt napokban, a sztárpár jócskán gondoskodik róla, hogy az újszülöttől legyen hangos a világsajtó. Ebbe természetesen…..
next.123 2012.01.12 16:56:14
A Metallica a Lulu felvételei és viszonylagos sikertelensége után ahhoz fog, amihez a legjobban értett valaha: elmennek turnézni Ugyan már nem tudják azt nyújtani élőben, mint teszem azt, 1991-ben, de ne legyünk igazságtalanok, húsz évvel ezelőtt mi is többet tudtunk…..
next.123 2011.11.11 15:17:56
next.123 2012.01.11 23:16:55
Ezt nyilatkozta legalábbis a zenekar zenei agya, Liam Howlett, mikor csütörtökön interjút adott a Radio One-nak. Howlett elmondta, hogy az égvilágon semmi baja a dubsteppel, sőt, szereti, de az nem az ő műfajuk, nekik megvan a saját irányuk. Ezt az irányt elvileg még idén…..
next.123 2012.01.11 23:14:21
Nagyon-nagyon bennfentes iparági dolgozók szerint a Black Sabbath lett volna a kaliforniai Coachella fesztivál egyik főzenekara, de Tony Iommi daganatos betegsége miatt ki kellett húzni a fellépők közül. Mindez csak azért érdekes, mert a Black Sabbath komplett turnét tervezett a…..
next.123 2012.01.11 21:07:04
"Ed és Dave igazából nem írt új dalokat. Fogták a régi, lemezre nem rögzített, évtizedekkel ezelőtti ötleteiket, amikhez Dave-nek valószínűleg hozzá kellett rakni az énekrészeit, mert vagy csak mankó volt rajta vagy egyáltalán semmi." - mondhatnánk azt is, hogy Sammy…..
Korai stádiumú limphomát állapítottak meg Tony Iomminál, a Black Sabbath gitárosánál. Jelenleg az orvosok a legmegfelelőbb kezelésen dolgoznak, hogy teljes legyen a zenész felépülése. "A limfóma a nyirokrendszer sejtjeit, a fehérvérsejteket, vagy más néven limfocitákat…..
next.123 2012.01.10 22:55:13
@☉ ☾: Ez hülyeség,addig még sok víz lefolyik a Dunán. Download-ra viszont jöjjenek el,mert miattuk is vettem meg a bérletet!!!
Megváltoztatott szöveggel énekelte Cee Lo Green John Lennon egyik legismertebb dalát, az Imagine-t New Yorkban, a Time Square-en rendezett ünnepségen szilveszter este. Az énekes-rapper mindössze néhány szót cserélt ki a dal egyetlen sorában, mégis komoly felháborodást keltett. Green…..
Na, hát ha valamit, ezt a hírt imádni fogják a kedves olvasók: az elmúlt években folyamatos útkereséssel vívódó Korn zenekar rájött, hogy ők már akkor is dubstepet játszottak, amikor ez a stílus még nem is létezett! Mint ismeretes, a zenekar mostanában azzal sokkolja a…..
Megadeth - Th1rt3en (Roadrunner)  A Metallicában az a legjobb, hogy Dave Mustaine-t megszopatták annak idején, ő meg dühből alapított egy másik zenekart, ami ugyan soha nem tudott a sokkal jobban menedzselt és futtatott kvázi tesó árnyékából kilépni, mégis nagyszerű albumokat…..
Ahogy azt már ma egyszer leírtuk, idén októberben volt harmincéves a Metallica. Az a zenekar, amiről posztot amolyan jolly joker feltenni ide a Lángoló Gitárokra, mert biztos, hogy sokan nézik, illetve, hogy hatalmas veszekedés alakul ki a kommentekben. Leegyszerűsítve így néz ki a…..
next.123 2011.10.31 20:03:01
@King of Körút:

Egyetértek veled és az előtted szólóval is. Nehéz összehasonlítani a munkákat,de tény,hogy a Master of Puppets-on remek a gitár,ahogy a többin is persze,de Mustaine miatt ezt tartom a legjobbnak,hiszen ebben az albumban még közrejátszott. Talán jobb is,hogy kivált a csapatból...

Várom a baszogatásokat,de nincs olyan album,ahol elfogadható lenne a dob. Lars egy borzalom. Sajnálom..
A New Musical Expressben megszólaltatták Noel Gallaghert, az Oasis egykori főnökét, akiről ha mást nem is, de azt mindenki tudja, hogy az agya és a szája közt nem nagyon van szűrő, ami eszébe jut, azt kimondja, aztán lesz, ami lesz. Az interjúban Gallagher a modern popzenére, azon…..
next.123 2011.10.28 16:52:36
A szezon után idén is meg lehet szavazni az European Festival Awardson, melyik nyári bulik tetszettek nekünk a legjobban. A "Legjobb Nagyfesztivál" kategóriában most is jelen van a Sziget, amire egy regisztrációért cserébe szavazhatunk itt. A fesztivált…..
next.123 2011.10.27 16:09:01
@Királyvíz: voltam már kint én is,de a külföldi fesztiválokat jobban preferálom. nincs lehúzás,oké drágább a sör,de mégis szívesebben fizetek érte többet,mint itthon. mindig megnézem az itthoni fellépőket,akad köztük jó is,de a legtöbbet nem tudom hova tenni. külföldre ugyanolyan könnyű kiutazni 4-5 napra,mint a Szigetre. anyagilag is egy helyen van a kettő,a hangulat pedig egyértelműen a külföldiek oldalán van. azokat az apró dolgokat is értékelni tudom,amit a Szigeten vagy más itthoni fesztiválon 10 év alatt nem valósulna meg. Glastonbury nem igazán tetszik,de aki hallott már a Rock Am Ring fesztiválról,az igenis tudja,hogy nem repedtsarkú picsákat hívnak,hanem jó zenekarokat minden szinten.
next.123 2011.10.27 16:10:19
@Mr. Jerkow: látom,azért vannak akik ismerik mi a jó.

Hurricane/Southside
Rock Am Ring/Im Park
T in the Park/Oxygen.

Ezek nálam viszik a pálmát minden évben...
A Black Keys bemutatta első dalát a december 6-án megjelenő, meglehetősen furán promózott El Camino lemezről. A Lonely Boy klipje a lehető legegyszerűbb ötletből hozott ki egy jó röhögést, ha ha ezen a vonalon maradnak, a teljes lemezzel sem lesz baj. ..
Igaz, hogy Liam Gallagher jelenleg jól elvan a Beady Eye zenekarával, azért sem ő, sem Noel testvére nem hagy ki egy alkalmat sem, hogy az Oasis hátán promózza az éppen aktuális projektjét. Az énekes most éppen azt találta nyilatkozni, hogy nagyon reméli, 2015-ben összeállhat az…..