Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antitalent

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állok a forró víz alatt, lassan enged ki a testem. Nem is vettem észre, hogy milyen hideg volt a pincében, vagyis sokkal inkább azt, hogy mennyi időt töltöttünk odalent. Bámulom a csempét és próbálom elrendezni a kavargó gondolatokat. Színjózan vagyok. Utálom, ha irányítani…..
antitalent 2011.10.12 17:08:00
@Szomjas Gödény:
csak sikerul vegre kommentelnem tavol "kishazanktol"
Eloszor is nekem tetszett a cikk, tenyleg nehez az elmenyek utan megnyilatkozni, arrol ami a mai berkekben eretneksegnek szamit. Plane akkor, amikor az olvasotaborban "elvakult" szakemberek varjak, hogy kegyetlenul sajat allaspontjukra allitsanak mindenkit. Szerintem a minoseget nem a technologia hatarozza meg, hanem a szakertelem. Egyesek konkret elmeny hianyaban megmerik tenni, hogy egy elet tapasztalatat es munkajat minositsek. A tisztelet hianya kepet ad az illeto sajat tevekenysegerol latatlanul.
Szoval orulok, hogy nem hagytak ki a pincelatogatast es Lajos bacsi tanari eloadasait. Igy mar masoknak sem lehet "ciki" regi "uj " borokat kostolni ( kilephetunk a trendekbol!!!,)
A múlt heti Tokajjal kapcsolatos értekezés arra a nem egészen triviális kérdésre kereste a választ, hogy mit is várhatunk el a muzeális boroktól, kimondatlanul is feltételezve, hogy egyáltalán szerencsénk adódik ilyen tételeket kóstolni. Ez akár bekövetkezik, akár nem,…..