Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mlmhu

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Vizsgáljuk meg útjainkat. Forduljunk vissza Istenhez. Emeljük fel szívünket és kezeinket a Mennyei Atyához, és mondjuk: 'Vétkeztünk és engedetlenek voltunk.'" (Jeremiás siralmai 3:40-42, NLT fordítás, második kiadás) Ahhoz, hogy az újrakezdés és a tiszta lelkiismeret ösvényére léphess, bűnbánatot…..
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
Mlmhu 2009.12.04 20:40:42
MLMHU.blog.hu Új filmes portál! 2009.12.04 16:01:00
http://onlinefilmek.co.tv - az ingyenes,online nézhető filmek gyűjteménye!Bár ez a Portál témához nem tartozik, de úgy érzem megérdemel egy kis reklámot ez az oldal! És a szórakozás senkinek sem árt! onlinefilmek.co.tv ..
bulmark Új filmes portál! 2009.12.04 15:54:00
Bár ez a téma sem a közélethez, sem a politikához nem tartozik, de úgy érzem megérdemel egy kis reklámot ez az oldal! Onlinefilmek.co.tv..
Mivel folyamatosan növekszik a hazai online közösségek száma, úgy vélem, hogy célszerű minél előbb megismerni és begyakorolni az azokban viselkedés és eredményes tevékenység "játékszabályait".Valóban lehetséges emberekkel találkozni, vállalkozói tapasztalatainkat…..
Engem is már régóta foglalkoztatott az a gondolat, hogy mi lehet az oka az MLM-ezők körében tapasztalt rendkívül magas lemorzsolódási aránynak.Miért adják fel olyan sokan az MLM vállalkozásukat? – merül fel a jogos kérdés.Nos, eddigi "felfedezéseim" alapján, íme…..
MLMHU.blog.hu Passzív jövedelem 2009.11.07 13:38:00
Mi is az a passzív jövedelem? Ez annak a jogdíjszerü jövedelemnek a modern elnevezése, amelyet akkor is megkap az ember, ha éppen nincs jelen a munkahelyén. A helyzet az, hogy nem mindegyik jövedelemfajta képzödik azonos módon. Vannak jövedelmek, amelyek aktív, vagy lineáris, és…..
Nagyon sok ember arról álmodik, hogy meggazdagodjon.Ez is egy perspektíva. Ami arról szól, hogy pénzből nincs elég, az anyagiakat gyűjteni és felhalmozni kell („nehogy ne jusson nekem is”). Ezért a legbiztosabb az, hogy meggazdagodjunk, hogy legyen sok pénzünk. És az milyen…..
Amennyiben úgy dönt, hogy kilép a mókuskerékből és ezt az MLM segítségével teszi, abban az esetben keresnie kell egy céget. Én személy szerint az mlm.lap.hu-ról vagy az mlm.linkem.hu-ról indulnék. Célszerű jól átgondolni, hogy melyik céghez csatlakozunk, mert az MLM vállalatok…..
MLMHU.blog.hu Mi az MLM? 2009.11.07 12:23:00
Az MLM vagy teljes nevén Multi Level Marketing magyar nyelvre fordítva "többszintű értékesítést jelent". Ebből adódóan sokan összekeverik a házalással, azaz "ügynökösködéssel". Sokan emlékszünk még a '90-es évek első felére, mikor miden hétre jutott egy…..